Lung îi drumul Aradului...

Lung îi drumul Aradului...
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În turneul play-off al Ligii I de fotbal feminin, FC Universitatea a jucat cu Piroş Security Arad, meci găzduit de o modernă arenă din mediul rural - la Sânnicolau Mic. A fost un joc bun prestat de ambele echipe, succesul fiind adjudecat de gazde, scor 2-1 (1-0). În ciuda înfrângerii, gălățencele au jucat de la egal la egal cu adversarele, arătând chiar momente de evoluție superioară pe parcursul partidei. Au fost aproape de gol Mardari - șut peste, din 5 metri, Condrea, Bențoiu și, din nou, Mardari. Golul gălățencelor a venit spre finalul jocului, când centrarea Ninei Anca a fost preluată, cu capul, de Monica Bențoiu pentru 2-1. Ocaziile avute și risipite l-au determinat pe antrenorul David Asandei să afirme că "Nu a fost ziua noastră".

Formula de start a gălăţencelor a arătat astfel: Georgiana Bobocea - Alexandra Ivan, Sandra Oprică, Nina Anca, Nina Petrovskaia - Valeria Postol, Irina Topal, Monica Bențoiu, Daniela Mardari - Alexandra Condrea, Ioana Sfetcu (de numai 15 ani). Au mai intrat: Andreea Surcică și Valentina Ivan.

Ultimul joc din turul fazei de play-off este programat pe 5 mai, acasă, cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, după care imediat vor începe meciurile returului. Până atunci, însă, mâine, gălățencele au de susținut meciul din "Cupa României", în deplasare, cu Neptun Constanța.

Citit 1102 ori Ultima modificare Luni, 26 Aprilie 2021 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.