Fotbalul gălățean, în prim-plan

Fotbalul gălățean, în prim-plan
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

*Duminică, în play-off-ul ligii I de fotbal feminin, FC Universitatea va juca pe teren propriu cu Heniu Prundu Bârgăului. Întâlnirea va începe de la ora 11,00 și va fi găzduită de stadionul Siderurgistul.

*Opt echipe din Liga a patra și tot atâtea din Liga a cincea a campionatului județean debutează în acest weekend într-o nouă ediție a "Cupei României". Iată programul meciurilor (duminică, ora 12,30): Zimbrul Slobozia Conachi – Avântul Drăgănești (terenul Dunărea II), Gloria Ivești – Viitorul Umbrărești, Voința Cudalbi – Avântul Vânători, Muncitorul Ghidigeni – Unirea Braniștea; cele din Liga a V-a (duminică, ora 11,00): Viitorul Costache Negri – Inter Tudor Vladimirescu, Luceafărul Berești – Siretul Cosmești, ACS Lascăr Schela – Zorile Grivița, Flacăra Pechea – Șoimii Foltești.

*Tragerile la sorți a meciurilor pentru barajele de retrogradare/promovare în liga a treia vor avea loc joi, 13 mai, județul nostru fiind implicat prin echipa Avântul Valea Mărului – locul 8 în seria a doua. Adversarele echipelor din liga a treia vor fi câștigătoarele campionatelor județene. Meciurile se vor disputa în două manșe, pe 16 și 23 mai.

*În barajul de promovare al echipelor din Liga a treia va fi prezentă și o brigadă gălățeană de arbitri. La meciul ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua va oficia trio-ul Eduard Ioniță, Florian Vișan și Daniel Vlase. Avem o prezență și în Liga I, în play-out, unde gălățeanul Liviu Ciubotariu este observator la meciul de astăzi dintre Dinamo și FC Hermannstadt.

Citit 963 ori Ultima modificare Vineri, 07 Mai 2021 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.