CSM Galați, foarte aproape de play-off

CSM Galați, foarte aproape de play-off
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Galați este la un pas de a obține o clasare în faza de play-off a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gălățenii au reușit să o învingă pe Dinamo, scor 85-76, astfel că și-au consolidat poziția a opta din clasament (ultimul loc de play-off). Tot la Galați, în Sala Sporturilor Dunărea, trupa antrenată de Florin Nini a fost foarte aproape să reușească încă un succes surprinzător, după ce a condus mult timp, însă a cedat pe final cu SCMU Craiova, 76-85.

În condițiile actuale, CSM Galați ar avea nevoie de o victorie improbabilă astăzi, în deplasare, cu CSM Oradea (ora 15,00), ori ca Dinamo să piardă meciurile de marți și miercuri, cu CSU Sibiu și Argeș Pitești. Dacă s-ar respecta calculul hârtiei la fiecare dintre cele trei partide, iar favoritele s-ar impune, atunci CSM Galați ar încheia sezonul pe locul opt, la egalitate de puncte cu Dinamo (locul 9), dar cu care ar avea câștig de cauză la confruntările directe.

Dacă se va califica în play-off, CSM Galați ar urma să o întâlnească pe UBT Cluj-Napoca, formația care a încheiat sezonul regulat pe prima poziție. În cazul în care va rata intrarea în play-off, atunci sezonul se va termina pentru gălățeni, pentru că echipele din afara primelor opt nu vor mai juca niciun meci, ca urmare a deciziei Federației de Baschet de a nu se retrograda în acest sezon.

Citit 1537 ori Ultima modificare Duminică, 09 Mai 2021 21:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.