Eșecuri amicale pentru România

Eșecuri amicale pentru România
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE, luni, 7 iunie 2021. Echipele naționale ale României au avut programate în weekend partide amicale şi au cedat, ambele la același scor, 0-1. Mai întâi, echipa U23 ce va reprezenta țara noastră la Jocurile Olimpice a cedat în fața reprezentativei similare a Mexicului, cu un gol venit în ultimul sfert de oră de joc. Tot eșec a fost și pentru seniorii tricolori, 0-1 contra Angliei, la Middlesbrough, după ce unicul gol al partidei a fost marcat de Rashford din penalti, iar Henderson, de la gazde, a ratat o altă lovitură de la 11 metri.


(5 iunie 2021) Amicale pentru naționalele României. Sâmbătă și duminică vor avea loc două partide amicale în care sunt angrenate două selecționate ale României. Mai întâi, sâmbătă, de la ora 21,00, va avea loc confruntarea între reprezentativa tricoloră Under 23 (care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo) și reprezentativa Mexicului de aceeași categorie de vârstă.

Apoi, duminică, de la ora 19,00, este programat ultimul amical al verii pentru naționala României de seniori, în compania reprezentativei Angliei, una dintre favoritele la câștigarea Campionatului European de fotbal.

Citit 1012 ori Ultima modificare Luni, 07 Iunie 2021 23:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.