Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

E vremea întrecerilor în aer liber! Timp de cinci zile, în orașul polonez Bydgoszcz a avut loc Campionatul European paralimpic rezervat persoanelor cu dizabilități. Cum pentru gălățeanul Marian Mircea Petria au devenit obișnuite astfel de concursuri de anvergură, iată-l concurând și în Polonia, având-o aproape pe profesoara sa, Marlena Chițu, antrenoarea cu care împărtășește performanțele dobândite de-a lungul timpului.
De data aceasta, Marian s-a prezentat la startul a trei probe. În prima dintre ele - săritura în lungime - a realizat performanța de 4,39 metri (locul 4), rezultat ce reprezintă record personal, valabil și pentru "baremul B" pentru Tokyo, dar și pentru Campionatul Mondial.
A mai făcut parte din ștafeta de 4x100 metri, alături de Camelia Dijmărescu, Tabita Vulturar și Tavi Tucaiuc, clasată pe locul al cincilea. Al treilea start a fost proba de 100 metri, în care s-a poziționat pe locul al optulea.
Marian Petria este legitimat la APH Sporting Galați și practică atletismul de nouă ani. Profesoara Marlena Chițu a ținut să vină cu unele precizări. "A fost o competiție importantă, de amploare, în care s-au prezentat peste 700 de atleți din 44 de țări de pe bătrânul continent. Toți concurenții au avut obiectivele cele mai îndrăznețe - Jocurile Paralimpice și Campionatul Mondial".

Citit 565 ori Ultima modificare Marți, 08 Iunie 2021 23:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro