Oțelul apelează la suporteri pentru sprijin

Oțelul apelează la suporteri pentru sprijin
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gruparea gălățeană are nevoie de suportul financiar al fanilor, pentru a putea aborda cu mai mult elan noul sezon din Liga a III-a, în care și-a propus să promoveze, cu Dorinel Munteanu antrenor.

Sensibilizarea suporterilor a fost bifată odată cu numirea lui Dorinel Munteanu ca antrenor, iar obiectivul stabilit - promovarea în Liga a II-a ar putea fi încă un factor de a atrage un sprijin cât mai mare din partea fanilor. Oțelul a relansat campania socios, prin care fanii clubului pot deveni membri ai clubului prin plata unui abonament. Însuși Dorinel Munteanu și-a făcut card socios, acestea fiind disponibile de la începutul acestei săptămâni.

Calitatea de nou membru se dobândeşte pe baza liberei adeziuni la prevederile statutului SC Oțelul Galați. Pentru a deveni membru trebuie completată și semnată o cerere de aderare pe care o puteți găsi la magazinul clubului sau pe care o puteți descărca online pe site-ul oficial al grupării roș-alb-albastre.

Reînnoirea cardurilor se face prin plata cotizației, stabilită pentru sezonul competițional 2021/2022. Membrii oficiali existenți vor avea același număr unic de identificare primit la înscrierea inițială. Membrii vor avea obligația de a achita o cotizație anuală în funcție de cardul de socios dorit: ROȘU, pentru copii până în vârsta de 18 ani. Cotizaţia anuală: 50 de lei; ALB, pentru membrii cotizanţi. Elevii, studenții, pensionarii - reducere 25%. Cotizaţia anuală: 100 de lei; ALBASTRU, pentru cei care doresc să se implice mai mult financiar. Cotizaţia anuală: 500 de lei; GOLD, pentru care doresc o susținere importantă și un tratament VIP. Cotizația anuală: 1.000 lei; Pentru fiecare card în parte se oferă anumite beneficii, printre care și accesul pe stadion la meciurile de pe teren propriu. Este de așteptat ca în meciurile noului sezon accesul publicului spectator să fie permis cu cel puțin 50% din capacitatea stadionului, conform normelor în vigoare.

Jucător al Oțelului, la naționala României

Altfel, gruparea gălățeană a primit o veste foarte bună odată prin convocarea lui Ștefan Farcaș la selecționata Under 19 a României. Acesta va participa la o acțiune a selecționatei tricolore în perioada 21-23 iulie. Farcaș, în vârstă de 18 ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Oțelului în sezonul precedent, evoluând pe postul de fundaș dreapta, cu toate că la juniori a evoluat mai mult ca extremă. Mai mult, pe adresa clubului au sosit și mai multe oferte pentru Farcaș, de la echipe din Liga a II-a, însă antrenorul Dorinel Munteanu mizează pe serviciile sale pentru îndeplinirea obiectivului în noul sezon.

Citit 2479 ori Ultima modificare Joi, 08 Iulie 2021 22:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.