Gălățeanca Iulia Eiler, în lotul național

Gălățeanca Iulia Eiler, în lotul național
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Zilele acestea, lotul național de handbal pe plajă se află în pregătire pe litoralul Mării Negre, în stațiunea Venus. Motivul acestor pregătiri centralizate este apropierea participării la Campionatul European la handbal pe plajă pentru selecționata națională de senioare. Din lotul nostru face parte și gălățeanca Iulia Eiler (foto), de la CS Municipal, care în campionatul recent încheiat a terminat pe locul al patrulea pe țară cu echipa sa (antrenoare Sanda Asandei, junioare I). Campionatul European va avea loc în zilele următoare, în stațiunea bulgară Varna.

* Bilanțul echipelor gălățene de junioare la Campionatul Național, ediția 2020-2021, se prezintă astfel: ACS Lucian Bute (antrenor Daniela Goldic și Nicoleta Vlad) a încheiat pe locul 4 la junioare IV și pe locul 5 la junioare III. La rândul lor, echipele CS Municipal de junioare I s-au clasat pe locul 4, în timp ce junioarele III și IV au ajuns până în faza turneului semifinal al campionatului.

* Echipa de senioare a CS Municipal a avut un sezon slab în Liga Florilor (primul eșalon), ceea ce i-a adus retrogradarea. La sfârșitul campionatului, multe fete au ajuns la capătul contractului cu clubul gălățean. Din surse, se avansează ideea ca viitoare formulă să aibă în componență mai multe fete care au încheiat junioratul, punându-se astfel baza unei grupări cu majoritatea jucătoarelor localnice.

Citit 1483 ori Ultima modificare Vineri, 09 Iulie 2021 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.