Interesant derbi județean, Zimbrul – Sporting
Foto: Sportul Ilustrat

Interesant derbi județean, Zimbrul – Sporting
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Meci interesant, astăzi, la Galați. Se întâlnesc câștigătoarea etapei județene a "Cupei României", Zimbrul Slobozia Conachi și Sporting Liești, echipă de tradiție în Liga a III-a.

Au existat ceva probleme în legătură cu stadionul ce va găzdui această partidă, întrucât cel din Slobozia Conachi se află în stadiul de reamenajare. La început s-a spus că se va juca pe Stadionul "Oțelul", apoi s-a propus Stadionul "Dunărea", pentru ca în cele din urmă diriguitorii bazelor sportive din Galați au stabilit ca partida să se desfășoare pe terenul sintetic de la baza "Dunărea". Cele două echipe sunt gata de a-și disputa șansele pentru această fază a Cupei (prima fază națională). Pe lângă antrenamentele obișnuite, a fost nevoie și de testele Covid, dar și de rezolvarea problemelor privind loturile jucătorilor. "Zimbrii" au rezolvat aceste lucruri în legătură cu unele documente de legitimare în cursul zilei de ieri la Asociația Județeană de Fotbal (echipa fiind în competiția județeană, liga a patra). Era vorba despre doi jucători ce fuseseră împrumutați de la Avântul Valea Mărului (echipă desființată) – Năpârlică și Antofe, plus alte legitimări de ultimă oră, devenite necesare prin plecarea unor jucători. Precum Spânache la Liești, Dima tot la Liești, de unde fusese împrumutat, în timp ce Radu Năstase se află în căutare de altă echipă. Antrenorul Florin Anghel este convins că la ora meciului echipa sa va avea un potențial corespunzător de joc, prin care să dea o replică pe măsura importanței competiției.

"Pe lângă câteva mișcări, în rest lotul este, în mare parte, cel cunoscut din sezonul trecut", ne-a mărturisit antrenorul din Slobozia Conachi.

În ce o privește pe Sporting, aici problemele au fost mai simple întrucât lotul lieștenilor este deja conturat. În cursul zilei de luni s-au rezolvat și documentele necesare la FRF, aduse în legalitate noile legitimări la echipă. Este vorba despre cele ale oțelarilor Stelian Cucu și Bârlădeanu, doi jucători experimentați, precum și cele ale lui Crihană, dar și ale câtorva juniori.

Meciul de astăzi, de la ora 17,30, va fi condus de o brigadă de arbitri din Iași, cu Gabriel Mihuleac la centru.

Citit 1786 ori Ultima modificare Marți, 27 Iulie 2021 23:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.