Încă o medalie pentru România

Încă o medalie pentru România
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

*ARGINT. Ziua de joi a mai adus delegației României încă o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Este vorba despre medalia de argint la dublu rame masculin (canotaj) obținută de către sucevenii Marius Cozmiuc (28 ani) și Ciprian Tudosă (24 ani). Este cea de-a patra medalie pentru România, după alte două de argint și una de aur. Un alt dublu românesc, de această dată la feminin, format din Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă, a ratat medalia odată cu clasarea pe locul al șaselea în finala la dublu vâsle feminin. Tot de la canotaj se leagă speranțele României pentru o nouă medalie, astăzi dimineață fiind programată finala probei de 8+1 feminin, la care echipajul țării noastre s-a clasat cu un timp foarte bun.

*NATAȚIE. David Popovici n-a reușit să pună mâna pe o medalie la proba sa preferată, 100 metri liber, la care s-a clasat pe locul al șaptelea în finală. În vârstă de doar 16 ani, Popovici a fost remarcat de mai multe publicații din presa internațională pentru parcursul său de până acum.

*ATLETISM. De astăzi, încep și probele de atletism, la care vor participa și mai mulți sportivi români. Primul care intră în concurs este Alin Firfirică, la aruncarea discului, în această dimineață, între 03,45 și 05,20.

Citit 891 ori Ultima modificare Vineri, 30 Iulie 2021 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.