CSM Arcada, la primul meci amical

CSM Arcada, la primul meci amical
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Elevii lui Sergiu Stancu au susținut sâmbătă, la Sala Sporturilor "Dunărea", primul meci de verificare în actuala campanie a pregătirilor de vară. Parteneri le-au fost jucătorii bucureșteni de la CSU Știința, o echipă din partea a doua a plutonului primului eșalon (pe care gălățenii îl domină clar în ultimele sezoane). În terenul echipei noastre au evoluat zece jucători, câțiva pentru prima dată sub culorile CSM Arcada. În afara acestora, în sală s-a mai aflat Julian Bissette, revenit la Galați, în timp ce ultimii trei care vor completa lotul actualului sezon sunt Sestan, Raici (ambii aflaţi la lotul Croației, participanți la Campionatul European) și Rangel (la naționala Mexicului).

"Deocamdată, lucrăm cu lotul incomplet, dar în scurt timp altele vor fi datele problemei. Fără discuție, ne aflăm într-o situație care ne arată că mai avem de lucru până să ajungem la forma mult dorită. Vom intensifica jocurile de pregătire, iar în următoarea săptămână vom merge în Capitală pentru două astfel de partide, partenere putând fi echipele Rapid sau Titanii. Apoi, între 16 și 18 septembrie, vor fi meciurile din "Cupa Arcada", care, cu siguranță, vor fi mult mai solicitante", ne-a declarat Sergiu Stancu.

Cele două staffuri au convenit să dispute cinci seturi, toate fiind câștigate de Arcada, la scoruri destul de clare - 17, 14, 14, 12 şi 19. Cei zece din terenul gălățean au fost: Bala, Teleleu, Talpă, Toro, Rață, într-o foarte bună dispoziție de joc - un stângaci redutabil, Magdaș, Kantor (libero). Au mai intrat: Butnaru, Darlaczi și Cristudor.

Încă o constatare, trei dintre jucătorii gălăţeni au talie de peste 2 metri: Talpă (2,14), Butnaru (2,08) și Magdaș (2,02).

Citit 913 ori Ultima modificare Luni, 06 Septembrie 2021 03:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.