Copiii lui Moro, locul al doilea la Techirghiol

Copiii lui Moro, locul al doilea la Techirghiol
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Echipa copiilor de 12 ani de la ACS Alfa (manageri, Liviu Mănăilă și Sandu Aftene) și-a trecut în cont încă o performanță. Zilele acestea s-a deplasat pe Litoral, la Techirghiol, unde a avut loc un puternic și interesant turneu pentru echipe de copii. La categoria lor de vârstă, micuții fotbaliști aflați sub oblăduirea unuia dintre cei mai experimentați antrenori gălățeni, Ion Morohai, au jucat alături de alte 19 echipe, în cinci grupe. Alfa a jucat în grupă cu Alma Sibiu, pe care a învins-o cu 8-1, a trecut de LPS Vaslui cu 2-1, după care a dat piept cu copiii lui Hagi, de la Academie (scor 1-4), apoi, până la finala turneului, a mai susținut două partide: 2-0 cu Kinder Constanța și tot 2-0 cu G.T. Alba Iulia. În ultima zi a avut loc marea finală, în care copiii lui Moro i-au avut din nou adversari pe cei de la Academia Hagi. De data aceasta, scorul a fost mult mai strâns; timpul regulamentar s-a încheiat fără gol (0-0), iar pentru stabilirea câștigătoarei s-a procedat la executarea loviturilor de la 11 metri, la final tabela arătând 2-1 pentru constănțeni, golul oaspeților avându-l autor pe Radu Ion (fiul cunoscutului "oțelar" Ion Gigi). Golurile gălățenilor în acest turneu au fost marcate de Cristi Florea 8, Radu Ion și Alin Petru - câte 3, Edi Gâță și Ionuț Pricop - câte unul.

Astfel că, în ultimele 4-5 luni, de când Morohai a preluat această grupă de copii de 12 ani, echipa a dobândit două performanțe remarcabile: locul I la Brașov, în această vară, și acum, la Techirghiol, locul al doilea, din 20 de echipe.

În încheiere, iată și lotul jucătorilor prezenți la Techirghiol: David Andrei Grozea, Radu Cazacu - Rareș Călin, Alex Gabriel Andrei, Cristi Florea, Rafael Lupoaie, Mihai Comănescu, Dragoș Aftene, Ionuț Pricop, Ștefan Neagu, Petru Mănăilă, Radu Ion și Ianis Manole.

Citit 1723 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Septembrie 2021 00:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.