"Vom juca pentru Cosmin!"

"Vom juca pentru Cosmin!"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Astăzi, în etapa a patra a celui de-al treilea eșalon de fotbal, jucătorii de la Sporting Liești au de susținut un meci în deplasare, la CSM Rm. Sărat. Un meci în care va lipsi colegul lor Cosmin Vădeanu, care, cu o săptămână în urmă, a suferit un grav accident. Înaintea acestui meci, toți jucătorii, în frunte cu Dragoș Voicu, căpitanul echipei, au declarat că vor face totul pentru un rezultat favorabil, iar succesul îl vor dedica lui Cosmin. Portarul lieștean a trecut peste acel moment, a suportat mai multe intervenții chirurgicale, iar acum se află acasă, la Galați. Se simte bine și urmează o perioadă de recuperare.
Revenind la jocul de astăzi, acesta are loc în deplasare, la Rm. Sărat. "Un meci greu, cu o echipă bună a eșalonului nostru, care cu greu poate fi învinsă pe terenul ei. De aceea, băieții noștri sunt hotărâți să-și mobilizeze toate forțele pentru a obține victoria, pe care să o dedice în principal colegului lor, care a avut atât de mult de pătimit", ne-a declarat președintele clubului lieștean, Dorinel Matei.
Sporting se află într-o perioadă de grație, cu trei victorii în trei meciuri și un golaveraj bun: 7-4. A pregătit cu mare atenție acest meci, cu gândul la un succes, perfect realizabil. Antrenorul Cristian Brănet, adeptul dictonului "echipa victorioasă nu se schimbă", se gândește să abordeze confruntarea de la Râmnic cu același "unsprezece" care a învins-o pe Metalul Buzău în runda precedentă. Desigur că, în funcție de cerințele jocului, vor surveni și unele modificări, din dorința de a nu se întoarce acasă cu mâna goală.
Întâlnirea CSM Rm. Sărat - Sporting Liești va fi arbitrată de o brigadă constănţeană, cu Claudiu Marcu la centru.


Citit 1192 ori Ultima modificare Vineri, 17 Septembrie 2021 01:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.