Încă un test dificil pentru Oțelul

Încă un test dificil pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

De când a început sezonul, gruparea roș-alb-albastră n-a avut deloc timp de respiro, fiind mereu încercată de diverse provocări.

În acest weekend, provocarea vine de la meciul cu CSM Focșani, programat astăzi (de la ora 17.00), în deplasare, în fața unei formații cu care Oțelul n-a câștigat în cele trei partide oficiale din sezonul precedent. Cu toate că n-a avut parte de cel mai grozav start de sezon posibil, șapte puncte acumulate în patru etape, CSM Focșani rămâne cotată ca una dintre contracandidatele la promovare.

Oțelul pornește disputa ca favorită, având o serie de trei partide consecutive câștigate lejer, printre care și deplasarea de la o altă contracandidată, Aerostar Bacău.

Dorinel Munteanu, managerul tehnic al Oțelului, este încrezător în șansele echipei sale. "Avem un nou meci important, pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate. Nu cred că există motive de relaxare după cele trei victorii, pentru că avem un traseu de 31 de meciuri, în care trebuie să ajungem cu bine la final pentru a ne îndeplini obiectivul. Nu putem să o excludem pe CSM Focșani din luptă, momentan este o pretendentă la locurile de play-off, dar poate că-și dorește mai mult de atât", a spus Munteanu.

Tehnicianul gălățenilor va avea aproape tot lotul la dispoziție, după revenirile lui Nedelea și Sîrghi, care au avut ușoare accidentări, plus cea a lui Demian, care și-a ispășit cele trei etape de suspendare. Singura indisponibilitate este reprezentată de accidentarea lui Ștefan Farcaș, care încă nu e refăcut complet.

Arbitrează Cristian Moldovan, din Sf. Gheorghe.

"Atenție la atitudinea jucătorilor"

Liderul Seriei a II-a din Liga a III-a, Sporting Liești, va juca, pe teren propriu, cu ultima clasată - Dinamo Bacău, echipă care se poate dovedi un adversar mai dificil decât o arată clasamentul.

"Meciul cu Dinamo Bacău nu este deloc ușor, chiar dacă oaspeții nu au acumulat niciun punct în primele patru etape. Pe lângă pregătirea propriu-zisă din această săptămână, sub conducerea staffului tehnic alcătuit din Cristian Brăneț și Daniel Lovin, am discutat cu jucătorii despre atitudinea pe care trebuie să o aibă în astfel de meciuri. Sunt partide foarte periculoase din punct de vedere al abordării, avem nevoie de concentrare maximă, de determinare și dăruire. Avem nevoie de victorie pentru a ne menține în frunte, acolo unde îi stă bine oricărei echipe", ne-a declarat Dorinel Matei, președintele clubului Sporting Liești.

În echipă este o atmosferă favorabilă, de lucru, în pofida unor indisponibilități de marcă: portarul Vădeanu este în recuperare și, probabil, în acest an nu va mai putea juca; Stelian Cucu este accidentat, iar Maftei, suspendat. Echipa are însă potențial, iar de la acest meci nu vor lipsi din primii 11: Munchiu, Iancu, Bârlădeanu, Țicămucă, Grigoraș, Stan și, bineînţeles, portarul Andrei Brăneț, care în ultimele două etape a apărat trei penaltiuri.

Va arbitra o brigadă ieşeană, cu Mihai Moisă la centru.

În Liga I feminină, FC Universitatea evoluează în deplasare, la Olimpia Cluj, în etapa a patra.

Citit 2592 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Septembrie 2021 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.