Echipa feminină de volei a CSU va activa tot în Divizia A2

Echipa feminină de volei a CSU va activa tot  în Divizia A2
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Voleiul feminin românesc a mai suferit o lovitură. După echipa botoşăneană ProVolei, iată că o altă grupare anunţă neînscrierea în primul eşalon – Divizia A1. Motivul este lesne de înţeles – situaţia financiară. În aceste condiţii, echipa antrenată de Ileana Berdilă va juca în eşalonul al doilea naţional – Divizia A2, clubul gălăţean anunţând deja federaţia de specialitate în acest sens.

Iată şi opinia directorului Clubului Universitatea, Ion Mandache: „Fetele noastre au avut o bună comportare anul trecut, evoluţie repetată şi în turneul de promovare. Odată obţinut dreptul de a juca în primul eşalon au apărut, din păcate, şi problemele. Ne-au plecat patru jucătoare din lotul de bază, în prezent la pregătiri avem doar trei senioare şi şase junioare şi cadete.

Perspectiva transferării unor jucătoare valoroase este departe de a fi favorabilă, aşa că, de comun acord cu stafful tehnic, am hotărât ca în viitorul sezon să jucăm tot în Divizia A2. În anii următori, odată cu creşterea acestor fete, este posibil să atacăm din nou promovarea”.

Citit 710 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.