Gălăţeancă laureată cu titlul de campioană europeană

Gălăţeancă laureată cu titlul de campioană europeană
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Zilele acestea a avut loc în Polonia, în orașul Swinoujscie, întrecerile celei de-a 34-a ediții a Campionatului European de karate kyokushin - KWF. Deși a fost o competiție continentală foarte importantă, țara noastră a fost prezentă cu o singură sportivă. Este vorba despre Crina Teodora Gheorghiu, care a concurat la categoria 16-17 ani.

După o evoluție excelentă, gălățeanca legitimată la ACS Kamikaze Dojo a depășit toate așteptările. A obținut numai victorii, s-a clasat pe primul loc, poziție care i-a adus titlul de campioană europeană. De remarcat că respectiva performanță se repetă pentru a cincea oară, în vitrina sa cu trofee existând alte patru titluri continentale!

· Altfel, la Sibiu, au avut loc întrecerile "Cupei Internaționale a României". Un turneu puternic, cu sute de sportivi de mare valoare, pe listele de concurs fiind prezenți 355 de karateka, din cinci țări: Bulgaria, Polonia, Ucraina, Ungaria și, bineînțeles, România.

În această companie de excepție s-au aflat și doi sportivi de la Clubul Dojo, care, prin evoluții remarcabile, și-au adjudecat primul loc în probele de kata şi kumite full. Cei doi performeri sunt Crina Teodora Gheorghiu (16 ani) și Andrei Zota (17 ani).

Citit 2040 ori Ultima modificare Joi, 07 Octombrie 2021 00:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.