CSM Arcada, la al doilea succes în campionat

CSM Arcada, la al doilea succes în campionat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru CSM Arcada, campioana ultimelor trei ediții, actualul sezon a debutat cu două victorii din tot atâtea meciuri disputate. Sâmbătă, gălățenii au jucat cu echipa Universității de Vest Timișoara, în fața căreia, ca și în prima rundă cu Titanii, s-au impus foarte clar. Jocul a fost controlat permanent de către elevii lui Sergiu Stancu, care au finalizat disputa la scorul de 3-0 (25-13, 25-12, 25-19). Tehnicianul gălățean s-a declarat mulțumit de prestația celor trimiși pe teren, care jucaseră mai puțin în meciurile precedente, dar și de faptul că n-au intervenit probleme de lot la nivelul accidentărilor.

"Pentru acest meci am avut prilejul să-i odihnim pe jucătorii care în ultimele săptămâni au susținut și cele două meciuri din Liga Campionilor. Dar cei trimiși de această dată în teren și-au făcut datoria, câștigând trei seturi la diferențe apreciabile de punctaj. Avem nevoie de acumulări fizice și tactice pentru că ne așteaptă o perioadă foarte încărcată, cu partide în campionat, dar și în CEV Cup, după ce am ratat calificarea în competiția campionilor. Primul meci pentru noi în cea de-a doua competiție europeană va avea loc pe 17 noiembrie, când vom întâlni tot o echipă din Cehia, o grupare fruntașă din Praga", ne-a declarat Sergiu Stancu.

Arcada a jucat cu sextetul: Teleleu, Talpă, Butnaru, Toro, Bala, Rață – Kantor (libero). Au mai fost folosiți doar alți doi jucători: Darlaczi și Cristudor.

În etapa viitoare pe campioni îi așteaptă un meci ceva mai solicitant, în deplasarea din Capitală, cu nou-promovata Rapid, un meci pe care, evident, gălățenii îl vor aborda la victorie.

Citit 913 ori Ultima modificare Luni, 18 Octombrie 2021 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.