Oțelul a egalat scorul campionatului

Oțelul a egalat scorul campionatului
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Dorinel Munteanu și elevii săi au îndeplinit cu brio misiunea de a trece pe locul secund, poziție ce asigură prezența la baraj, după ce au învins, scor 8-0 (3-0), pe CS Făurei, într-o etapă restantă din seria a doua a Ligii a III-a. Gălățenii au egalat astfel și cel mai mare scor al actualei ediții de campionat, reușit de altfel tot de Oțelul, în etapa a doua, cu Sportul Chiscani.

Golurile gălățenilor în meciul cu CS Făurei au fost reușite de: Cisotti, Cojocaru, Demian, Crîcimar, Jardan, D. Cireș (de două ori) și Vaștag.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă de joc: Ursu - Farcaș, Cojocaru, Ghiocel (căpitan), Niculae - Vaștag, Jardan, Dobre - Demian, Crîcimar, Cisotti. Au mai intrat: D. Cireș, M. Cireș, Neagu, Angheluță și Cîrjan.

Așadar, Oțelul a urcat pe locul al doilea după acest succes concludent, cu 18 puncte din opt partide disputate. Gruparea roș-alb-albastră are un singur punct mai puţin decât liderul Sporting Liești, echipă cu care se va confrunta peste două etape. Până atunci, gălățenii vor juca pe teren propriu cu CSM Rm. Sărat, mâine, de la ora 15:00, în ultima rundă din tur.

Citit 4611 ori Ultima modificare Vineri, 22 Octombrie 2021 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.