FCM Dunărea - victorie fără joc!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Divizionara secundă gălăţeană FCM Dunărea trebuia să joace sâmbătă, în penultima etapă din actualul campionat. Meciul a fost programat în deplasare, cu FCM Bacău. Cum în gruparea băcăuană şi-a făcut loc dihonia, întâlnirea din etapa a 33-a nu a putut avea loc.

Săptămâna trecută, cu puţine zile înainte de această partidă, a avut loc o adunare generală a acţionarilor care deţin 90% din acţiuni – Consiliul Local (restul de zece procente aparţin fostului primar Dumitru Sechelariu).

Adunarea a hotărât să nu mai susţină echipa - deşi se afla într-o situaţie foarte delicată - şi să nu mai acorde sprijinul financiar pentru ultimele două etape.

Prin retragerea acestui sprijin, anunţat şi la forurile superioare ale fotbalului din ţara noastră, s-a ajuns în situaţia de a fi retrogradată.

La neprezentarea de ieri s-a adăugat cea din etapele anterioare, şi la două neprogramări o echipă este retrogradată.. Aşa s-a ajuns la situaţia ca echipa gălăţeană să câştige la "masa verde".

În acest context, iată şi o declaraţie a antrenorului gălăţean Viorel Tănase:

„Auzisem de situaţia echipei băcăuane, dar noi ne-am prezentat, normal, în oraşul gazdă. Sincer ne pare rău de această echipă, care a încercat să-şi joace şansa pe teren”.

„Noi am venit la Bacău şi am vrut să jucăm. La ora startului partidei, ne-am prezentat la stadion. Terenul nu era marcat, plasele porţilor nu erau instalate, iar jucătorii nu erau echipaţi. Arbitrul partidei – Sorin Mocan, din Turda - a întocmit foaia de joc şi a consemnat succesul nostru, prin neprezentare: 3-0”.

Viorel Tănase ne-a mai spus că jucătorii actualului FCM Bacău: nu au mai primit niciun ban de patru luni: nici salarii, nici prime de joc. În acest caz, jucătorii vor deveni liberi de contract şi vor putea pleca unde vor!

La această situaţie s-a ajuns şi din cauza conflictului dintre actualul şi fostul primar – Stavarache şi Sechelariu - iar băcăuanii au rămas fără o echipă care să reprezinte oraşul într-un eşalon superior.

Citit 664 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.