Încă un examen dificil pentru CSM Arcada

Încă un examen dificil pentru CSM Arcada
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Tripla campioană națională are un meci greu și o deplasare pe măsură. Astăzi, de la ora 18,00, CSM Arcada joacă în Bănie cu SCMU Craiova, un adversar de temut, indiferent de locul pe care îl ocupă în clasament. La ora meciului, Arcada se află pe primul loc cu 19 puncte, în timp ce oltenii ocupă poziția a patra, cu 16 puncte. Duelul celor două fruntașe ale voleiului românesc a constituit întotdeauna capul de afiș al etapei, așa că nici de această dată nu poate fi altfel. Gălățenii au pregătit cu cea mai mare grijă această confruntare, au plecat de vineri spre Craiova, pentru a avea tot timpul la dispoziție să pregătească așa cum se cuvine confruntarea din această seară. Partida va fi arbitrată de un cuplu ploieștean, Darius Meşca/ Marius Ștefurac, și prezintă încă un interes pentru amatorii voleiului – se confruntă echipele fostului și actualului selecționer al "tricolorilor".  

Prof. Sergiu Stancu, antrenorul gălățenilor: Un meci dificil, întâlnim o echipă greu de bătut pe teren propriu. Are foarte mulți jucători experimentați, trecuți prin focul luptei competiționale. Nu mai spun de importanța confruntării acum după șase etape, când în prima parte a clasamentului există multă intensitate, concentrare de puncte. Dar toate acestea ne ambiționează să facem un joc bun și un rezultat pe măsură.

*Nu mai puțin interesant este duelul din eșalonul al doilea feminin. La Galați, în Sala Sporturilor "Dunărea", de la ora 12,00, este programat un veritabil derbi al Seriei Est, în care se întâlnesc fetele de la CSU Hygienium și Argeș Pitești. Cele două formații au avut un parcurs identic până acum, cu câte cinci victorii fiecare, așa că ambele țintesc victoria. Sperăm ca succesul să rămână acasă!

Citit 958 ori Ultima modificare Luni, 29 Noiembrie 2021 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.