Un atacant englez, surpriza de la reunirea Oțelului

Un atacant englez, surpriza de la reunirea Oțelului
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul, a reunit echipa pentru pregătirile celei de-a doua părți de campionat luni după-amiază, cu un antrenament la baza proprie. Pe lângă cei patru noi jucători de care se știa, Dur-Bozoancă, Țică, Adăscăliței și Sava, surpriza în privința noutățile a constituit-o prezența atacantului britanic Jack Serrant-Green. Născut în 1994, acesta este un vârf de careu ce a evoluat ultima oară pentru Finn Harps, în Irlanda. În cariera sa a mai jucat în ligile inferioare din Suedia, iar în diviziile inferioare britanice a jucat la Burton Albion. Măsoară 1,92 m înălțime și a venit să producă mai multă concurență pentru postul de atacant, acolo unde mai pot juca Crîcimar și Cîrjan.

Totodată, cu prilejul reunirii lotului, s-au mai oficializat două despărțiri de jucători. Este vorba despre portarul Alexandru Uțiu și mijlocașul Andrei Vaștag, ambii dorind să-și găsească echipe unde să poată juca mai mult. Pe lângă aceștia, din lotul de anul trecut au mai plecat Dobre și Cojocaru.

Oțelul va pleca într-un cantonament la Vatra Dornei, începând cu 17 ianuarie, iar dacă va găsi finanțare are în plan și un stagiu de pregătire în Turcia, la Antalya, unde să poată juca în luna februarie patru meciuri de verificare în condiții meteorologice propice.

Citit 4133 ori Ultima modificare Marți, 11 Ianuarie 2022 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.