Se cunosc finalistele "Cupei de Iarnă - Nicolae Rainea"

Se cunosc finalistele "Cupei de Iarnă - Nicolae Rainea"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

S-au încheiat meciurile celor patru zone ale "Cupei de Iarnă - Nicolae Rainea". Ajunsă la ediția a noua, competiția a adunat la start 18 echipe (opt din Liga a IV-a şi zece din Liga a V-a). După zonele de la Tecuci și Cudalbi, în al doilea weekend s-a jucat în sălile din Schela și Șendreni. Iată ce s-a întâmplat.

La Schela au jucat șase echipe, repartizate în două serii: Quantum Club Galați a învins Zorile Grivița cu 10-1 şi Lascăr Schela cu 9-3, iar Schela - Grivița a fost 12-1. A doua serie a fost dominată de Luceafărul Berești: 10-3 cu Voința Cișmele și 3-0 cu Victoria Independența, iar Victoria - Voința 4-3. Pentru desemnarea câștigătoarei, Quantum Club a învins Bereștiul cu 3-2, după ce bereștenii au condus cu 2-0. Pentru celelalte clasări: locurile 3-4, Schela - Independența 7-2; locurile 5-6, Cișmele - Grivița 9-4. Golgheterul seriei de la Schela a fost Marius Hilohe (zece reușite), iar cel mai bun portar - Cristian Tofan (Berești).

Ultimele meciuri au avut loc duminică, în sala din Șendreni. Unirea Braniștea a ocupat locul 1, după 7-0 cu Foresta Șendreni, 6-2 cu ACS Inter Tudor Vladimirescu și 14-2 cu Prutul Vlădești. Apoi, Foresta Șendreni, 4-0 cu ACS Inter Tudor Vladimirescu și 5-1 cu Prutul, respectiv, Tudor Vladimirescu - Prutul Vlădești 6-4. Golgheter a fost Constantin Spânache (Braniștea) cu zece goluri, iar cel mai bun portar - Cristian Pavel (Foresta).

Arbitrii celor două zone: Ionuț Constantinescu, Florin Macovei și Ciprian Carp, respectiv, Florian Vișan și Marian Dinu.

Turneul final este programat pentru duminică, 6 februarie, la Galați, unde își vor disputa trofeul echipele din Ivești, Cudalbi, Braniștea și Quantum, câştigătoarele celor patru zone.

Citit 762 ori Ultima modificare Marți, 01 Februarie 2022 23:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.