Juniorii gălățeni, spre turneul final

Juniorii gălățeni, spre turneul final
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de baschet masculin Under 13 a combinatei Phoenix Galați - CS Municipal a reușit să obțină calificarea în faza următoare a Campionatului Național al categoriei sale, învingând toate echipele din grupa sa în cel de-al doilea turneu de calificare. Echipa pregătită de antrenoarea Cristina Nini a reușit să câștige în cadrul fazei de la Focșani următoarele partide: 47-31 cu Laguna București, 40-36 cu CSM 2007 Focșani și 53-34 cu Axipolis Cernavodă.

Astfel, gruparea gălățeană se pregătește de faza de top 24 a competiției naționale (faza a treia), ce urmează să se dispute în perioada 26-27 martie, respectiv, 22-23 aprilie.

Iată și lotul de jucători ai combinatei Phoenix-CSM: Darius Olaru, Alexandru Cristian Cardaș, Cosmin Constantinescu, Robert Gregorian Mihalache, Vlad Ioan Coșniță, Adrian Gavrilă, George Mircea, Matei Butunoi, David Chirciu, Eduard Mihai Cristea, Alexandru Haltric, Ianis Ștefăniță, Teodor Robert Ifrim, Victor Mârșiu, Alexandru Zăgoneanu.

Baschetul juvenil gălățean se bucură de o perioadă extrem de bună în acest sezon, având record de echipe calificate în fazele finale ale competițiilor naționale.

Citit 871 ori Ultima modificare Marți, 22 Februarie 2022 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.