George Cîrjan: "Ne simțim mai bine ca niciodată!"

George Cîrjan: "Ne simțim mai bine ca niciodată!"
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Atacantul George Cîrjan a revenit la Oţelul Galați încă din 2016 și spune că în acest sezon sunt asigurate cele mai bune condiții pentru a reuși promovarea în liga secundă.

Oțelul caută de mult timp promovarea în Liga a II-a, fiind una dintre puținele echipe ale suporterilor din România care au ratat acest tren. George Cîrjan, cel mai vechi jucător din lot, a spus că simte că în acest sezon sunt cele mai mari șanse ca dorința fanilor de a promova să fie îndeplinită, datorită condițiilor și pregătirii de iarnă.

"Sunt de mulți ani la echipă și vă spun sincer că n-am avut niciodată condiții ca în acest sezon. Un mare merit îl are aici Dorinel Munteanu, care a venit ca manager, nu doar ca antrenor, și a reușit să creeze un mediu cu adevărat propice pentru a reuși promovarea. Suntem, practic, cu banii la zi, totul a fost refăcut la stadion ca să avem condiții bune de pregătire și, în plus, Munti a creat un grup unit. Ne simțim mai bine ca niciodată!", a spus Cîrjan, care consideră că cei mai vechi din lot au învățat din experiența anului trecut, atunci când Oțelul a ratat promovarea după finala barajului contra celor de la Dacia Unirea Brăila.

"Pot spune că noi, cei care am mai rămas la echipă de atunci, am avut ce învăța din această experiență. Este important, de exemplu, că acum puterea de grup primează, pentru că în sezonul trecut ne bazam mai mult pe reușitele individuale ale jucătorilor".

"Puteam face față și în Liga a II-a"

Dincolo de condițiile pe care Dorinel Munteanu și stafful administrativ le-au asigurat la club de la venirea sa la echipă, experimentatul atacant George Cîrjan s-a declarat mulțumit și de pregătirea din această iarnă, simțind că echipa e din ce în ce mai puternică.

"Este foarte bine că am reușit să fim întreg lotul la cantonamentul de la Vatra Dornei, acolo am făcut o pregătire de iarnă foarte bună. Cei nou-veniți s-au integrat foarte bine în grup, este un lot echilibrat. Pot să spun că după ce am văzut la meciurile cu Buzăul și Concordia, două echipe bune din eșalonul secund, puteam face față și în Liga a II-a. Nu neapărat la nivel de play-off, dar nici griji cu retrogradarea n-am fi avut. Ne simțim din ce în ce mai puternici în joc și avem încrederea necesară de la antrenor, care ne imprimă mentalitate de învingători", a mai punctat Cîrjan.

Oțelul se pregătește de un nou meci amical, sâmbătă, pe teren propriu, cu Hușana Huși, ocupanta locului al patrulea din Seria I a Ligii a III-a.

Prima partidă oficială va avea loc pe 12 martie, în deplasare, cu CS Făurei. Gruparea gălățeană are deja asigurată prezența în faza de play-off, unde primele patru clasate vor juca în sistem tur-retur-tur suplimentar.

Citit 2280 ori Ultima modificare Vineri, 25 Februarie 2022 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.