Copiii gălățeni, în turnee amicale de FOTBAL

Copiii gălățeni, în turnee amicale de FOTBAL
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În cadrul turneului Indoor Cup Atletico, desfășurat la Bacău în mai multe faze, au participat și echipele clubului Real Galați. La nivelul grupei de vârstă 2012, echipa gălățeană a reușit să încheie pe primul loc dintre cele 12 echipe participante, dar mai important decât performanţa realizată a fost faptul că juniorii gălățeni au acumulat și mai multă experiență. Iată lotul: Luca Buruiană (a apărat patru lovituri de departajare) - Andrei Călin, Laurențiu Neagu, Iulian Stravrache, Codin Câmpureanu, Iustin Șchiopu, Cristian Rădulescu, Dudu Dudelea, Denis Bucur și Ștefan Mocanu. Antrenor: Cristi Rădulescu.

În cadrul aceleiași competiții, dar la altă categorie de vârstă (cea a copiilor născuţi în 2013), Real Galați a avut din nou evoluții apreciate, încheind pe locul al cincilea. Real 2013: Alexandru Chiriac - Daniel Maizel, Robert Radiovoicovici, Iustin Șchiopu, David Belciuganu, David Boncan, Darius Ursu, Denis Bucur, Mario Hanghiuc, Denis Bran. Antrenor: Fănel Pelin.

În următoarele două weekenduri, clubul Real Galați va participa la aceeași competiție cu grupele de 2014 și 2015.

Citit 1651 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Martie 2022 15:24

1 comentariu

 • postat de Costel
  Joi, 10 Martie 2022 11:45
  62.231.94.***
  Bravo copiilor,antrenorilor si părinților.
  Municipalitatea a uitat de acești copii,clubul acesta exista doar datorită dl STRAINU si părinților ,primăria sponsorizează(CSM GALATI-ZERO REZULTATE IN ULTIMII ANI) o gasca(ACOLIȚI POLITICI)de stors banii gălățenilor din impozitele si taxele plătite si de parintii acestor copii.
  Macar un teren sa avem in Galati,nu e posibil ca la 250.000 de oameni sa nu avem un teren de fotbal fara taxa pentru copii orașului.
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.