Oţelul încheie astăzi primul stagiu de pregătire al verii

Oţelul încheie astăzi primul stagiu de pregătire al verii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cantonamentul montan al „oţelarilor” se încheie astăzi, iar până luni după-amiază au câteva zile de relaş * John Ibeh ratează turneul din Germania, el urmând să fie operat, marţi, de menisc *

Munti, deja acasă

Primele două săptămâni de pregătire din vara lui 2010 se încheie astăzi pentru Gabriel Paraschiv, cel mai simpatizat fotbalist din România în ultimele zile, şi compania.

Stagiul din Poiana Braşov - unul ferit de caniculă, dar îmbibat destul de mult în apă de ploaie - îşi dă duhul în dimineaţa acestei zile, după un ultim antrenament de dezmorţire.

„A fost un stagiu excelent, am avut condiţii foarte bune şi cred că ne putem gândi cu încredere la următorul turneu al verii - cel din Germania”, a comentat antrenorul Dorinel Munteanu, care a plecat încă de ieri acasă, la Koln, echipa rămânând pentru o zi pe mâna secunzilor Ioan Balaur, Cătălin Ciorman, Ionel Tămăşanu şi Relu Călugăru. 

Au scăpat de ploi

„N-am stabilit lotul pentru următorul cantonament, dar o voi face în primele zile ale săptămânii viitoare. Fiecare jucător are şansa lui în perspectiva turneului german”, a mai spus Munti, fără a face vreo referire la adresa jucătorilor noi din lotul roş-alb-albastru.

„Vorbim luni, la primul antrenament de după Poiană”. Jucătorii săi n-au gustat vremea ploioasă din cartierul de lux al Braşovului şi au spus bogdaproste că s-a încheiat acest cantonament.

„Suntem băieţi puternici şi rezistenţi. Mai avem un stagiu şi apoi vine un campionat pe care îl aşteptăm cu încredere”, a ţinut să afirme şi Paraschiv - cel mai experimentat om din vestiarul Oţelului.

Nigerianul - pe masa de operaţie

A picat deja un pion pentru perioada pe care „oţelarii” o vor susţine în ţara de reşedinţă a lui Dorinel - mijlocaşul nigerian John Ibeh!

Africanul avea de mai multă vreme o jenă la un genunchi şi a ratat ultimele antrenamente de la munte, iar după un consult amănunţit s-a ajuns la concluzia că are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

„Marţi, va fi operat de menisc, la Bucureşti, şi va lipsi o lună-două. Este o pierdere, însă important este ca el să se refacă într-un timp cât mai scurt”, a afirmat Marius Stan, directorul general al Oţelului, care nu confirmă interesul Stelei pentru fundaşul stânga Adrian Sălăgeanu.

„Orice jucător din lot poate fi vândut, dar numai în cazul unei oferte serioase, de bun simţ”, a conchis oficialul dunărean.

Explicaţie foto: „Oţelarii” mai au o lună de zile până la startul în noul campionat

Citit 1201 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.