Baotici, opusul lui Paraschiv!

Baotici, opusul lui Paraschiv!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gabriel Paraschiv a fost de acord să i se ia din leafă, ba chiar a şi indicat procentul, dar există şi fotbalişti care nici nu se gândesc la criză sau la renegocieri salariale * Portarul Zdenko Baotici ar putea chiar rata stagiul din Germania dacă nu va accepta să încaseze mai puţin *

„Campanie de imagine”

Gestul lui Gabriel Paraschiv a făcut înconjurul României, existând semnale că şi alte cluburi de Liga I au trecut la renegocierea salariilor în speranţa că vor descoperi alţi jucători dispuşi să-şi rupă din leafă.

„Întâmplarea de la Galaţi mi se pare o campanie de imagine”, a reacţionat patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, deşi refuzul lui Para de a-şi mai încasa vechea remuneraţie n-a avut la bază un „blat” cu conducerea grupării roş-alb-albastre.

„Fiecare are dreptul să spună ce vrea, dar i-aş ruga să-şi vadă de echipele lor şi să nu mai arunce cu noroi în munca altora. Eu nu-mi voi da niciodată cu părerea despre ceea ce  face nu ştiu cine de la nu ştiu care echipă”, a parat Marius Stan, directorul general al Oţelului.

Bao, tu de ce nu vrei?

Tot în curtea „oţelarilor” se află un sportiv care nici nu se gândeşte să i se umble la fluturaşul de salariu, chiar dacă a jucat foarte puţin de când activează la malul Dunării.

Portarul Zdenko Baotici, transferat în vara anului precedent, a bifat doar şapte meciuri oficiale între buturile formaţiei antrenate de Dorinel Munteanu (n.r. – în primăvară, a apărat o singură dată, atunci când titularul Branko Grahovac a fost accidentat), însă nici în asemenea condiţii nu vede cu ochi buni o reducere a venitului lunar.

Iar exemplu nu-i este doar Paraschiv, ci şi Alejandro Viglianti şi Milan Perendija, care au fost de acord să ridice mai puţini bani când vor trece pe la casierie.

Nici Ibeh nu-i mai fericit

Se pare că nici nigerianul John Ibeh nu este încântat să i se taie din salariu, chiar dacă şi el a apărut sporadic pe teren (n.r. – doar 326 de minute din totalul de 1.530 ale returului), dar pentru moment problema renegocierii contractului său trece în plan secund deoarece fotbalistul african va fi operat mâine la menisc.

În schimb, Baotici ar putea rata stagiul din Germania dacă nu va accepta reducerea propusă de conducerea clubului, el urmând să fie declarat transferabil.

O scoatere din lot a bosniacului (cu paşaport croat) ar obliga Oţelul să mai caute un goalkeeper, misiune deloc facilă dacă ne gândim la experienţele din ultimii ani.

Explicaţie foto: Portarul Zdenko Baotici nu doreşte scăderea salariului de la Oţelul. Iată, aşadar, se poate şi altfel!

Citit 1454 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.