Puştani de succes!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Prima ediţie a „Memorialului Ioan Nicu” care poartă numele fostului fotbalist şi antrenor al Galaţiului, decedat în luna aprilie a acestui an, a fost câştigată de echipe din afara oraşului *

Şi pe gazon, şi în sală

Pici de opt şi nouă ani de la mai multe cluburi din ţară au pus de-o mişcare sub supravegherea lui Ioan Nicu, din ceruri, la prima ediţie a Memorialului care-i poartă numele.

Vremea capricioasă, chiar tomnatică pe alocuri, a alungat jocurile de minifotbal de pe terenurile din Complexul „Siderurgistul” în sală, însă entuziasmul a rămas acelaşi.

În competiţia copiilor născuţi în anul 2002, Petrolul Ploieşti (cinci victorii şi un rezultat de egalitate) a pus mâna pe trofeu, iar formaţiile locale Steaua Dunării şi Oţelul au completat podiumul, la minge intrând cu mult spor şi ţâncii de la LPS Vaslui, FCM Dunărea Galaţi şi Şcoala Ioan Viorel.

Jucătorul turneului, la această categorie de vârstă, a fost desemnat Eduard Lefter (Steaua Dunării), iar Gabriel Ursu (FCM Dunărea) s-a dovedit portarul numărul unu.

„S-a pus mult suflet”

La categoria puştanilor de 9 ani, Academia „Gheorghe Hagi” s-a impus în finala cu Oţelul Galaţi (echipă antrenată de Valentin Cramer), scor 3-1, iar în finala mică Gloria Buzău a învins pe Star Brăila cu 2-0, celelalte grupări prinse în concurs fiind Steaua Dunării, Junior Galaţi, FCM Dunărea, CSM Focşani, LPS Vaslui şi Luceafărul Brăila.

Cel mai bun jucător a fost ales Leonid Gherase (Oţelul), iar goalkeeperul cel mai talentat s-a numit Raul Bălbărău (Oţelul).

„A fost o întrecere foarte spectaculoasă în care copiii au pus, ca de obicei, foarte mult suflet”, a ţinut să comenteze după turneu antrenorul Valentin Cramer, care s-a ocupat şi de organizarea „Memorialului Ioan Nicu”.

Citit 939 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.