Scumpiri la Oţelul!

Scumpiri la Oţelul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Abonamentul pentru tribuna I, pentru turul campionatului care va începe la finele lunii iulie, va face 65 de lei, cu 15 lei mai mult decât în primăvară, iar un bilet în aceeaşi zonă a Stadionului „Oţelul” va sări de la 10 la 15 lei * „Suntem obligaţi să apelăm la această măsură”, se apără oficialii clubului local de Liga I *

Cât costa intrarea pe stadion şi cât face acum?

- un bilet la tribuna I va costa 15 lei (preţ vechi, 10 lei);

- un bilet la tribuna a II-a va costa 10 lei (preţ vechi, 7 lei);

- un bilet la peluze va costa 7 lei (rămâne preţul vechi);

- un bilet la Tribuna Zero va costa 50 de lei (rămâne preţul vechi);

- un abonament la tribuna I va costa 65 de lei (preţ vechi, 50 de lei);

- un abonament la tribuna a II-a va costa 45 de lei (preţ vechi, 35 de lei);

- nu vor mai exista abonamente la peluze (preţ vechi, 25 de lei);

- un abonament la Tribuna Zero va costa 300 de lei (preţ vechi, 250 de lei).

Se strânge cureaua

Reducerile de salarii de la Oţelul sunt doar o primă măsură de reechilibrare a bugetului de venituri şi cheltuieli, anul 2010 anunţându-se mult mai dificil decât cel precedent pentru gruparea locală de Liga I.

Banii mai puţini primiţi de la Combinatul ArcelorMittal (din injecţia anuală, aproximativ 800.000 de euro vor intra în operaţiunea de ridicare a instalaţiei de nocturnă) şi taxele tot mai mari (n.r. – cam 95.000 de euro lunar!) au strâns tot mai mult cureaua la echipa care a încheiat pe locul al optulea stagiunea precedentă. Austeritatea cam începe să bată ţurca pe arena din Ţiglina III…

„Suporterii să ne rămână alături…”

În consecinţă, conducerea clubului „oţelar” a decis mărirea tarifelor la bilete şi abonamente, pas despre care directorul general Marius Stan vorbea încă din primăvară.

„Situaţia economică mondială şi implicarea clubului nostru în investiţii foarte importante - cum ar fi construirea instalaţiei de nocturnă - ne obligă, din păcate, să modificăm tarifele la abonamente şi bilete, dar ne place să credem că preţurile de la Stadionul Oţelul rămân printre cele mai mici din ţară. Suporterii sperăm să înţeleagă aceste măsuri şi ne dorim să fie alături de noi în continuare”, a comentat oficialul dunărean.

La peluze, aceleaşi tarife

Interesant este faptul că unele preţuri cresc chiar şi cu 50 de procente, iar altele rămân pe loc! De pildă, intrarea la tribuna I, care în primăvară făcea fix 10 lei, va costa cu 5 lei mai mult – care va să zică, berea de după meci va sări din schemă!

La tribuna a II-a, adică acolo unde spectatorii au mai mereu soarele în faţă, tichetul de intrare va face 10 lei, cu trei lei mai mult decât în campionatul precedent, în timp ce la peluze preţul rămâne 7 lei.

„Nu trebuie să se sperie nimeni, sunt ajustări la care am fost obligaţi să apelăm. Achiziţia de abonamente rămâne totuşi o afacere”, susţine Dragoş Ghiuţă, directorul de marketing al roş-alb-albaştrilor.

Explicaţie foto: Suporterii gălăţeni vor investi cu câţiva lei în plus la fiecare meci de pe teren propriu al Oţelului

Citit 1290 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.