Decathlon, un prim pas în Galați. Unde puteți găsi produsele liderului pieței de articole sportive
Foto: romania.auchan.ro

Decathlon, un prim pas în Galați. Unde puteți găsi produsele liderului pieței de articole sportive
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

Lider al pieței de articole sportive din România, Decathlon este, probabil, unul dintre magazinele pe care gălățenii și le-au dorit cel mai mult să se deschidă în oraș. Însă, până acum, n-a fost să fie. Cel mai apropiat magazin Decathlon este în Brăila, la Promenada Mall, și este destul de surprinzător faptul că Galațiul, un oraș cu aproape 300.000 de locuitori, nu a reușit să atragă un astfel de investitor.

Încercări de a aduce firma Decathlon la Galați au mai fost. S-a vorbit, la un moment dat, inclusiv de posibilitatea ca un astfel de magazin să se deschidă pe locul ruinelor fostului Mehid de pe bulevardul Coșbuc. Inutil să mai spunem că s-ar fi împușcat astfel doi iepuri, cel de-al doilea fiind, bineînțeles, igienizarea acelei zone împuțite, care ne face orașul de rușine.

La începutul lunii aprilie, francezii de la Decathlon au făcut un prim pas în Galați, deschizând un shopping corner în hipermarketul conaționalilor de la Auchan. Nu e un magazin "întreg", dar tot e mai bine decât nimic, gălățenii putând găsi la raft echipamente de fitness, încălțăminte, mingi de baschet și fotbal, accesorii pentru biciclete sau camping etc.

Într-o postare recentă pe rețelele sociale, reprezentanții Decathlon au lăsat să se înțeleagă că nu au renunțat la intenția de a deschide și un magazin la Galați. "Intenția Decathlon de a deschide magazine fizice în orașul Galați nu este înlocuită de colaborarea cu magazinul Auchan, ci vine ca o completare. În orașul Galați există mai multe demersuri, care nu s-au materializat însă până în acest moment, din considerente care țin de mai mulți factori, cum ar fi amplasarea, suprafața, condițiile comerciale. Până la soluționarea acestor aspecte, vă așteptăm pe decathlon.ro, dar și în magazinul Auchan!", se menționează în postarea citată.

Citit 18315 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2022 01:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.