Decathlon, un prim pas în Galați. Unde puteți găsi produsele liderului pieței de articole sportive
Foto: romania.auchan.ro

Decathlon, un prim pas în Galați. Unde puteți găsi produsele liderului pieței de articole sportive
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

Lider al pieței de articole sportive din România, Decathlon este, probabil, unul dintre magazinele pe care gălățenii și le-au dorit cel mai mult să se deschidă în oraș. Însă, până acum, n-a fost să fie. Cel mai apropiat magazin Decathlon este în Brăila, la Promenada Mall, și este destul de surprinzător faptul că Galațiul, un oraș cu aproape 300.000 de locuitori, nu a reușit să atragă un astfel de investitor.
Încercări de a aduce firma Decathlon la Galați au mai fost. S-a vorbit, la un moment dat, inclusiv de posibilitatea ca un astfel de magazin să se deschidă pe locul ruinelor fostului Mehid de pe bulevardul Coșbuc. Inutil să mai spunem că s-ar fi împușcat astfel doi iepuri, cel de-al doilea fiind, bineînțeles, igienizarea acelei zone împuțite, care ne face orașul de rușine.
La începutul lunii aprilie, francezii de la Decathlon au făcut un prim pas în Galați, deschizând un shopping corner în hipermarketul conaționalilor de la Auchan. Nu e un magazin "întreg", dar tot e mai bine decât nimic, gălățenii putând găsi la raft echipamente de fitness, încălțăminte, mingi de baschet și fotbal, accesorii pentru biciclete sau camping etc.
Într-o postare recentă pe rețelele sociale, reprezentanții Decathlon au lăsat să se înțeleagă că nu au renunțat la intenția de a deschide și un magazin la Galați. "Intenția Decathlon de a deschide magazine fizice în orașul Galați nu este înlocuită de colaborarea cu magazinul Auchan, ci vine ca o completare. În orașul Galați există mai multe demersuri, care nu s-au materializat însă până în acest moment, din considerente care țin de mai mulți factori, cum ar fi amplasarea, suprafața, condițiile comerciale. Până la soluționarea acestor aspecte, vă așteptăm pe decathlon.ro, dar și în magazinul Auchan!", se menționează în postarea citată.


Citit 11318 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2022 01:47

4 comentarii

 • postat de Roman
  Marți, 03 Mai 2022 12:50
  95.77.107.***
  Cand vor veni in Galati si vor arata respect fata de zona Galati, poate voi merge si voi cumpara si de la ei. Pana atunci (inclusiv ca sportiv) ma multumesc cu ce gasesc in Galati si pe internet! Multumesc Decathlon pentru ca nu existati in Galati!
  7
  16
  Raportează
 • postat de Gogudelasculărie
  Marți, 03 Mai 2022 11:46
  89.136.184.***
  Tot Galațiul este ocupat de pripășiți , sau lăieși, fiecare după cum se știe.
  6
  9
  Raportează
 • postat de Mario
  Marți, 03 Mai 2022 09:50
  84.117.46.***
  E cea mai bună soluție,să se construiască în locul acelor ruine...,păcat de Mehid și multe alte întreprinderi ,distruse intenționat de acești nemernici,care au hrănit,la propriu f mulți oameni...
  4
  35
  Raportează
 • postat de Un galatean
  Marți, 03 Mai 2022 00:17
  5.13.210.***
  Cu multe sunt inaintea galatiului , micuta braila, si cred ca motivul este ca galatiul nu este condus de galateni, ci de pripasiti….
  Candva facand parte, pe buna dreptate din regiunea galati, braila avand la conducere oameni de isprava, are cu ce se lauda, ai cu seama, grija pentru cetatenii ce i au ales, este o realitate.
  6
  35
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro