Debut cu dreptul în "Liga de Argint"

Debut cu dreptul în "Liga de Argint"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

"Tricolorii" noștri, antrenați de Sergiu Stancu (antrenor și la CSM Arcada Galaţi), au avut parte de un debut reușit, marți seară, la Tirana. Echipa României și-a măsurat forțele, în cea de-a doua competiție continentală, împotriva Albaniei, pe care a depășit-o destul de clar: 3-1 (25-19, 25-21, 25-27, 25-14), după circa două ore de joc. Băieții noștri au început bine, au făcut imediat 2-0, au cedat în prelungiri actul al treilea, dar şi l-au adjudecat pe al patrulea foarte clar.

"Suntem mulțumiți de rezultat, însă jocul nu ne-a satisfăcut în totalitate. Mai avem multe lucruri de pus la punct pentru a putea face față competiției în care suntem angrenați", ne-a declarat selecționerul.

Din lotul deplasat au jucat aproape toți echipierii, inclusiv jucătorii de la CSM Arcada - Rață și Kantor, în timp ce Butnaru a rămas pe bancă. Al patrulea gălățean selecționat, Marian Bala, n-a efectuat deplasarea, având ușoare probleme de sănătate, dar se speră în revenirea sa, peste două zile, la meciul de la Galați, cu Macedonia de Nord. Apropo de această partidă, profesorul Stancu ne-a mai declarat: "Sâmbătă, la ora 14:00, întâlnim la noi acasă selecționata Macedoniei, o echipă care, cu siguranță, ne va pune probleme. Vom pregăti acest joc cu mare atenție și, cu aportul publicului gălățean, care ne-a sprijinit în toate situațiile și la echipa de club, noi credem într-un nou succes".

Citit 740 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2022 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.