Sport pentru cauze umanitare: O mie de concurenți la ”Semimaratonul Galați” (FOTO)

Sport pentru cauze umanitare: O mie de concurenți la ”Semimaratonul Galați” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Fundația Comunitară Galați, în colaborare cu Direcția pentru Tineret și Sport și alți parteneri, a organizat duminică dimineață întrecerile celei de-a noua ediții a ”Semimaratonului Galați”. La startul tuturor probelor, care a avut loc în zona Elice, s-au aliniat sute de copii, tineri și vârstnici, dornici de a petrece o parte din timpul liber în mișcare la aer. Au avut loc patru curse, care mai de care mai interesante: Cros, Semimaraton, Cursa populară, Cursa copiilor (la trei categorii de vârstă). Manifestarea a constituit un act de caritate, suma acumulată din donaţiile participanţilor şi susţinătorilor urmând să fie folosită pentru sprijinirea a nouă proiecte ale ONG-urilor din Galați. Concluzionând, ”Semimaratonul Galați” a fost o reușită, circa o mie de gălățeni numărându-se printre participanții la apreciatul eveniment, devenit tradiţie.
După omologarea rezultatelor, clasamentele finale arată astfel: Semimaraton (open), feminin: 1. Daniela Ciocan, 2. Violeta Spînache, 3. Daniela Marin, masculin: 1. Bogdan Holubaș, 2. Alexandru Bacosa, 3. Denis Topală; Cros (open), feminin: 1. Ana Maria Petrea, 2. Nela Andronescu, 3. Daniela Petrescu; masculin: 1. Iulian Andrei Melniciuc, 2. Manole Codreanu, 3. Cristian Toma; Cros în scaune rulante: 1. Mircea Cazacu, 2. Adrian Stase, 3. Gigi Oană.
Cursa populară și Cursa copiilor nu au avut clasament, dar organizatorii ne-au transmis că a fost organizată o tombolă cu premii pentru participanți. 
Foarte important a fost că gălăţenii au susţinut prin prezenţa lor, atât în curse, cât şi în public, acest eveniment sportiv, important pentru comunitate, atât fiindcă promovează mişcarea, cât şi pentru mesajul său umanitar. 


foto Semimaraton Galaţi

Citit 3299 ori Ultima modificare Luni, 30 Mai 2022 22:17

2 comentarii

 • postat de Craci raci
  Luni, 30 Mai 2022 15:14
  89.137.229.***
  Oraganizarea a lasat de dorit , iar la copii nu merge vrajeala cu tombola deoarece , primii sositi, culmea , au iesit si la tombola /////////?! ca sa vezi noroc chior !!
  1
  1
  Raportează
 • postat de Dumitru
  Luni, 30 Mai 2022 07:59
  5.13.133.***
  După acest eveniment poate conducătorii acestui oraș se gandesc mai serios la construirea unor piste de alergare. Felicitări organizatorilor ! ?
  3
  22
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.