Lascăr Schela, pe primul loc, la golaveraj

Lascăr Schela, pe primul loc, la golaveraj
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În Liga a V-a de fotbal, pe primul loc se menţine echipa ACS Lascăr Schela, la golaveraj, deşi în etapa a XXVIII-a a făcut doar 1-1, în deplasare, la Viitorul C. Negri.

Și în această etapă am avut parte de contestații, două fiind înregistrate chiar în același meci! Jocul de la Frumușița, dintre Viitorul și Mălina Smârdan, s-a încheiat cu un succes clar al oaspeților, scor 7-2. Ei bine, diferența de scor n-a fost de ajuns pentru cele două echipe. Gazdele au contestat un jucător al Smârdanului, iar oaspeții, la rândul lor, au contestat nu mai puțin de trei jucători de la adversari. Toate contestațiile au fost făcute pentru substituire de jucători!

Am avut parte și de o neprezentare. Jucătorii Luceafărului Berești (altfel o echipă care n-a creat probleme în acest sezon) au lăsat fotbalul în favoarea unei petreceri la nunta unui coleg. În aceste condiții, Avântul Matca a fost declarată învingătoare prin forfait, cu 3-0.

Iată și celelalte rezultate ale meciurilor disputate duminică: Flacăra Pechea - Șoimii Foltești 1-1, Foresta Șendreni - Zorile Grivița 4-0, Siretul Piscu - Siretul Cosmești 1-2, ACS Inter Tudor Vladimirescu - Voința Cișmele 2-5, Prutul Vlădești - Inter Tudor Vladimirescu 1-1.

Clasamentul s-a strâns la vârf: 1. Lascăr Schela 70 puncte (golaveraj 113-29), 2. Siretul Cosmești 70 p (94-25), 3. Luceafărul Berești 58 puncte.

Meciurile etapei a XXIX-a, penultima din acest sezon, se vor disputa în weekend, pe 25-26 iunie.

Citit 971 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2022 05:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.