Unirea Braniștea nu are voie să facă pași greșiți!

Unirea Braniștea nu are voie să facă pași greșiți!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Stadionul "Oțelul" găzduiește sâmbătă cel mai important meci pentru echipa campioană a județului Galați.

După înfrângerea la limită, 1-2, la Victoria Traian, jucătorii de la Unirea Braniștea, împreună cu stafful tehnic și conducerea, au analizat prestația nereușită din tur și au ajuns la concluzia că barajul de promovare încă nu este ratat. Așa că în cursul acestei săptămâni au intensificat pregătirile, toată lumea fiind decisă că returul de sâmbătă trebuie să se încheie favorabil. Brăniștenii au demonstrat în sezonul recent încheiat, pe care l-au dominat categoric, că alcătuiesc o grupare care poate ajunge în Liga a III-a, cu condiția să nu repete jocul slab din prima repriză de la Traian. Sâmbătă este nevoie de atitudine, de determinare, de agresivitate în spiritul jocului, așa cum au făcut-o în mitanul al doilea.

Jucătorii trebuie să răspundă pe teren condițiilor create prin investițiile realizate de conducerea clubului și de cei care se află alături - finanțatorii și Primăria. Astfel, aceștia trebuie să facă totul pe teren pentru obținerea calificării, mai ales că le stă în putere!

De la managerul clubului, Vali Vrânceanu, am aflat că întregul lot este valid, cu excepția lui Murgoci, care ar putea reveni până la ora jocului.

De precizat și faptul că în cazul unui succes la limită, indiferent de scor, se va trece la două reprize suplimentare și, dacă este cazul, la lovituri de departajare.

Întâlnirea va începe la ora 17:30, iar intrarea va fi liberă. Conducerea meciului a fost încredințată unui arbitru cu experiență, ploieșteanul Mihai Amorăriței.

Liga a V-a, penultima etapă

Singurele meciuri aflate pe tapet în această perioadă sunt cele din al cincilea eșalon. Acestea se vor disputa duminică, de la ora 11,00, după următorul program: Inter Tudor Vladimirescu - Viitorul Frumușița (arbitru Ciprian Carp), Șoimii Foltești - Prutul Vlădești (Stadionul ”Siderurgistul”, arbitru Robert Chiriac),  Lascăr Schela - Flacăra Pechea (Florian Vișan), Zorile Grivița - Viitorul Costache Negri (Gabriel Mihai), Siretul Cosmești - Foresta Șendreni (Alexandru Marin), Voința Cișmele - Siretul Piscu (Gabriel Angheluță), Avântul Matca - ACS Inter Tudor Vladimirescu (Marian Dinu). Partida Luceafărul Berești - Mălina Smârdan nu se dispută.

Interesant de urmărit duelul de la distanță din fruntea clasamentului, între echipele cu câte 70 de puncte, Lascăr Schela și Siretul Cosmești, ambele având meciuri pe teren propriu.

Citit 2514 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2022 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.