Suporterii Oțelului cer întăriri la echipă

Suporterii Oțelului cer întăriri la echipă
Nemulțumiri în privința transferurilor. Foto-arhiva
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Fanii gălățeni și-au exprimat părerile după egalul din prima etapă cu Poli Iași, dorind să fie aduși noi jucători.

Remiza albă din prima etapă cu Poli Iași i-a făcut pe suporterii Oțelului să se gândească la noi transferuri, nemulțumiți de jucătorii aduși până acum la echipă. Acest lucru a fost întărit și de declarațiile lui Dorinel Munteanu de la finalul partidei. De altfel, antrenorul gălățenilor este susținut în totalitate de către fani, fiind elementul de care se leagă speranțele fanilor la clasarea pe un loc de play-off.

”Un mijlocaș central de creație și atacant veritabil”, este necesarul de jucători pe care l-a scos în evidență Ivan Cristinel, unul dintre fanii Oțelului, în secțiunea de comentarii de pe rețelele de socializare ale clubului roș-alb-albastru. Completat de Adrian Orzechowscki, care a punctat că ”mai trebuie pe defensivă jucători, 4 și 14 au făcut multe greșeli astăzi”. 

Un alt fan acuză transferurile făcute până acum, în special cele ale jucătorilor străini. ”Părerea mea este că transferurile făcute sunt foarte slabe. Ar trebui schimbați toți cei care au venit acum, niciunul din cei veniți nu ne ajută prea mult”, a punctat Rusu Alexandru.

Timofti Petrișor, un alt suporter, solicită aducerea unor jucători cu experiență. ”Rezultatul a fost echitabil. Susțin ideea că mai trebuie 2-3 jucători cu experiență”, iar Sorin Cojocaru și-a exprimat dorința de a vedea mai mulți atacanți în lot - ”atacanți în primul rând”.

Și mai vehement a fost un alt fan, Păunescu Sandu, care dorește mai multe schimbări. ”Cei doi fundași laterali sunt degeaba, nu au față de Oțelul, și nici vârful de atac introdus spre sfârșit nu e de nicio culoare. Schimbă-i, decât să ia banii degeaba de la club. Dacă sunt bani cât de cât, mai ia niște jucători”.

Jucătorii transferați până acum de Oțelul sunt: Pop (portar, adus de la Chindia Târgoviște), Azinovic (fundaș central, Bregalnica), Reyes Villarreal (fundaș central, Walter Ferretti), Markovici (mijlocaș defensiv, Ruch), Gorovei (extremă, Dante Botoșani), Berisha (atacant, Sliema), Kip (mijlocaș central, fără contract), plus juniorii Mitoi și Maxim. Fundașului stânga Sharly Mabussi, adus în această vară, i-a fost deja reziliat contractul, la fel cum s-a întâmplat și cu atacantul împrumutat de la Farul, Răzvan Băceanu. De asemenea, Oțelul îl testează în această perioadă pe fundașul stânga gălățean Tudor Năstase (21 ani), ultima oară la Sporting Liești.

Cu Dinamo, la Clinceni

Federația Română de Fotbal a programat meciul din etapa a doua Dinamo – Oțelul tocmai marți, 16 august, ora 19,00. Cum Stadionul ”Dinamo” se află în prag de demolare, echipa gazdă va organiza meciul cu gălățenii la Clinceni, acolo unde dinamoviștii au jucat și în prima etapă, în meciul considerat în deplasare, cu Progresul Spartac (1-0 pentru Dinamo). Varianta Clinceni ar putea fi înlocuită cu Stadionul ”Arcul de Triumf”, dacă până atunci dinamoviștii vor primi aprobările necesare pentru a juca pe noua arenă din Capitală.

Citit 3749 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Septembrie 2022 09:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.