FC Universitatea, punct după patru luni

FC Universitatea, punct după patru luni
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În prima etapă a Ligii I de fotbal feminin, gălățencele de la FC Universitatea au primit replica unei echipe mult mai bine cotate - Femina Baia Mare, cu jucătoare de lot național. În ultimele dispute, succesul a fost de partea băimărencelor, cu 2-1, 3-1 și 4-0. De data aceasta, fetele noastre au înregistrat primul punct, care vine după o perioadă de penurie de patru luni.

"Știam că ne așteaptă un adversar puternic, în fața căruia nu prea am putut face față până acum. De această dată, ne-am suplimentat măsurile de precauție, am închis culoarele spre poarta noastră și, în general, am stat bine în teren. Rezultatul este mulțumitor și dătător de speranțe", ne-a declarat antrenorul Gabriel Călinescu.

Scorul partidei a fost 1-1, după aproape un meci fără gol. Gălățencele au deschis scorul în minutul 81, prin Alexandra Condrea, care, lansată pe flancul stâng, a ajuns față în față doar cu portarul, după o cursă de circa 40 de metri, și a fructificat. Egalarea a venit foarte repede (min. 83), prin Bianca Georgiana Marița. Gazdele s-au mai aflat aproape de gol prin Surcică și Dumitru.

Întâlnirea a fost condusă de arbitrul Răzvan Negară (Vaslui).

Echipa aliniată: Roxana Pazargic - Silvia Oană, Adelina Crăciun, Daniela Dumitru, Lavinia Bot, Mihaela Ivan, Ioana Sfetcu, Diana Drosu, Georgiana Munteanu, Alexandra Condrea, Andreea Surcică. Au mai jucat: Beatrice Ghibrigiu, Alesia Dică și Riana Păun. S-au mai aflat pe bancă: Georgiana Bobocea, Miruna Năstase și Ana Călin.

În runda a doua, adversara gălăţencelor va fi echipa Carmen București, o pretendentă la titlu, meci ce va avea loc pe 11 septembrie, la Giurgiu.

Citit 982 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2022 07:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.