Juniorii gălățeni, locul 1 la ”Cupa Mării Negre”

Juniorii gălățeni, locul 1 la ”Cupa Mării Negre”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Copiii Școlii de Fotbal Oțelul ne-au obișnuit cu rezultate foarte bune în competițiile la care participă și pe care le domină. Recent, cei de 14 ani și-au măsurat forțele alături de alte nouă echipe din diverse zone ale țării, într-o competiție tradițională - ”Cupa Mării Negre”. În prima fază s-a jucat într-o grupă de cinci, în care gălăţenii s-au clasat pe locul al doilea, după următoarele rezultate: 4-0 cu CSM Lugoj, 11-0 cu Leii Șura Mică, 2-2 cu oltenii de la Viitorul Rusănești și 1-1 cu Atletic Club Bârlad. În continuare, elevii lui Bogdan Balaban au mers din victorie în victorie: 2-1 cu Farul Constanța (în semifinale) și tot 2-1, în finală, cu cei din Rusănești.

Cu un asemenea parcurs și cu un golaveraj de excepție, 22-5, gălățenii au câștigat trofeul pus în joc de organizatori. Este cea de-a doua clasare excelentă, după ce, în urmă cu o lună, copiii de 15 ani ai aceluiași club se clasaseră pe locul al doilea în aceeași competiție.

Gălățeanul Antonio Tentiuc a fost desemnat cel mai bun jucător al competiției.

Lotul învingătorilor se prezintă astfel: Radu Cazacu, Cristi Tudose - Denis Scumpu, Mateo Matcas, Andrei Ciobanu, Casian Rebega, Ștefan Hilohe, Darius Hurduc, Ricardo Manea, Antonio Tentiuc, frații gemeni Mario și Denis Zamfir, Ionuț Pricop, Rareș Patriche, Roberto Alexandru, David Orbeanu, Eric Crișan, Mario Căuș, Ștefan Iorga și Albert Moldoveanu. (antrenor: Bogdan Balaban).

Citit 1594 ori Ultima modificare Miercuri, 31 August 2022 07:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.