HANDBAL. CS Școlar Galați, cinci echipe în campionatul de juniori

HANDBAL. CS Școlar Galați, cinci echipe în campionatul de juniori
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

S-a dat startul meciurilor unei noi ediții de campionat național pentru echipele de handbal juniori. CS Școlar Galați - club cu tradiție în creșterea și formarea juniorilor pentru sportul cu mingea mică - a venit la întâlnirea cu competiția cu cinci echipe, două în competiția masculină și trei în cea feminină.

În numărul de astăzi al ziarului nostru vom consemna informații despre echipa de juniori II a CSS, pregătită de un antrenor experimentat, prof. Relu Druțu. Echipa face parte din Seria C, alături de CSS Constanța, CSS Medgidia, Fair-Play Cernavodă, CSS Călărași și CSM Ploiești. Sunt cluburi recunoscute, cu mare tradiție în lumea handbalului.

Juniorii lui Druțu au susținut deja un prim meci, cu CSS Călărași, pe care l-au câștigat destul de clar, cu scorul de 28-22. În următoarea etapă, gălățenii vor juca în deplasare, la CSS Medgidia. Campionatul juniorilor se dispută cu etape săptămânale, cu calificări în semifinale și finale, la sfârșit de sezon.

Clubul Sportiv Școlar gălățean (director Adriana Neofit) va mai fi prezent în competiția națională a echipelor pentru această categorie de vârstă cu încă patru echipe. La masculin va fi echipa de juniori III, pregătită de Costel Coman, iar la feminin vor participa echipele de junioare III (Luminița Stroe), junioare II (Maria Lupu) și junioare I (Adina Oprea), ultima antrenoare fiind și șefa secției de handbal a clubului.

* Două dintre echipele de junioare ale CS Municipal Galați au jucat în weekend, în Campionatul Național. Junioarele III au întâlnit CS Pronosport Focșani și au câștigat cu scorul de 29-15, în timp ce junioarele I au învins LPS Buzău cu 31-22.

Citit 807 ori Ultima modificare Marți, 20 Septembrie 2022 09:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.