Am scăpat de Shaqiri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cel mai bun om al lui FC Basel, mijlocaşul lateral Xherdan Shaqiri, nu poate juca în confruntarea cu Oţelul din cauza unui cartonaş roşu încasat pe 17 februarie 2011, în 16-imile de finală ale Europa League

Nici presa elveţiană nu luase în calcul faptul că minunea de 20 de ani a campioanei din Basel va sta în tribună la partida cu Oţelul Galaţi. Nu-i vorba de vreo accidentare de ultim moment, Xherdan Shaqiri este suspendat din cauza unui cartonaş roşu încasat în urmă cu şapte luni!

Pe 17 februarie 2011, la turul cu Spartak Moscova, din 16-imile de finală din Europa League, etnicul kosovar a fost eliminat, iar gruparea din Ţara Ciocolatei a ratat calificarea mai departe. Poate şi din acest motiv, extrema fiind scânteia din atacul manageriat de „bătrânii” Frei şi Streller. „Chiar şi fără Shaqiri, FC Basel este o echipă puternică şi nu trebuie să luăm în calcul anumite absenţe.

În Ligă se poate vorbi de echipe bune, să fim cinstiţi”, a parat Dorinel Munteanu când l-am întrebat dacă şansele Oţelului de a scoate un punct în partida de astăzi sunt mai mari în condiţiile absenţei internaţionalului elveţian. Trebuie reamintit faptul că, în ultimul meci inter-ţări, Shaqiri a marcat trei goluri pentru Elveţia în duelul cu Bulgaria, din preliminariile Euro 2012.

Citit 635 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.