„Suntem favoriţi în meciul cu Oţelul”

„Suntem favoriţi în meciul cu Oţelul”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul FC Basel, Thorsten Fink, a declarat într-un interviu acordat cotidianului Basler Zeitung că echipa sa este favorită în meciul cu Oţelul Galaţi din grupa C a Ligii Campionilor, dar că jucătorii săi trebuie să marcheze repede, altfel va fi şi mai greu de desfăcut defensiva oaspeţilor.

"Cu Oţelul mă aştept să câştigăm, jucăm acasă şi plecăm ca favoriţi. Românii sunt bine organizaţi în defensivă. Dacă vom marca repede, ne vom face meciul mai uşor. Dacă nu reuşim, ne va fi greu. Adversarul se bazează pe disciplină şi luptă, trebuie să fim calmi şi să avem răbdare”, a spus antrenorul formaţiei elveţiene.

Thorsten Fink a afirmat că FC Basel porneşte cu a treia şansă în grupă. "Suntem outsideri, favoritele sunt Manchester şi Benfica. Pentru a ne califica, trebuie ca una dintre ele să fie într-o pasă foarte proastă. Aşa a păţit anul trecut AS Roma, de aceea am câştigat împotriva ei. Cu muncă, spirit de echipă şi un sistem bun, putem creşte şi produce o nouă surpriză. Ce am învăţat din experienţele precedente? Că nu vrem să mai pierdem de maniera în care am făcut-o la Cluj în sezonul trecut, când a fost 1-2. Știu, uneori cer prea mult de la jucători, suntem FC Basel, nu FC Barcelona. Putem câştiga meciuri, nu Liga Campionilor”, a spus Fink.

Campioana României, Oţelul Galaţi, va debuta, miercuri, în deplasare, cu elveţienii de la FC Basel, în grupa C a Ligii Campionilor. Cele două echipe se vor mai întâlni în 22 noiembrie, în România.

Citit 1199 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.