Sergiu Costin: Vrem puncte la Basel! (VIDEO)

 Sergiu Costin: Vrem puncte la Basel! (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înainte de plecarea din ţară către Elveţia pentru debutul în Liga Campionilor cu FC Basel, Sergiu Costin, căpitanul Oţelului  a declarat în exclusivitate pentru Viaţa liberă că echipa porneşte către Elveţia cu un obiectiv major, acela de a scoate puncte din această confruntare. "Mergem spre Elveţia cu gânduri măreţe. Sperăm să scoatem puncte, să facem un joc bun. Principala noastră motivaţie este aceea de a ne autodepăşi", a declarat Costin, exprimându-şi speranţa că echipa va reuşi să îi facă fericiţi pe gălăţeni.

Delegaţia gălăţeană a plecat din Galaţi de luni după-amiază, a înnoptat la Bucureşti, iar marţi dimineaţă s-a îmbarcat într-o aeronavă a companiei Carpat Air, plecând cu o cursă charter spre Elveţia. Puţin după prânz, cei de la Oţelul s-au cazat la hotelul Marriot din Basel.

Antrenorul Dorinel Munteanu a deplasat în Elveţia un lot format din 20 de jucători:  Grahovac, Brăneţ, Râpă, Sârghi, Costin, Perendja, Sălăgeanu, Ljubinkovici, Giurgiu, Filip, Neagu, Silviu Ilie, Viglianti, Antal, Iorga, Frunză, Ibeh, Pena, Paraschiv şi Punosevac.

Lipseşte pentru acest meci mijlocaşul Laurenţiu Buş, care s-a accidentat la gleznă chiar la ultimul antrenament înaintea plecării din Galaţi.

Partida FC Basel – Oţelul Galaţi va fi transmisă de TVR1 şi va putea fi urmărită pe două ecrane de mari dimensiuni ce vor fi instalate pe platoul de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Primul meci al campionilor României în cea mai tare competiţie intrecluburi din lume – UEFA Champions League – are loc miercuri seară de la ora 21.45: FC Basel – Oţelul Galaţi. Râmâneţi pe viata-libera.ro în orele premergătoare marelui meci pentru a afla ultimele noutăţi din Elveţia, transmise de corespondentul nostru aflat la Basel, Dănuţ Lungu.

Video: Sorin Pană

Citit 724 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.