Serie cu meciuri de foc pentru Oțelul

Serie cu meciuri de foc pentru Oțelul
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul se află într-o situație foarte bună atât în campionat, acolo unde se clasează pe primul loc după opt etape, cât și în "Cupa României", unde are de jucat trei meciuri pe teren propriu în faza grupelor.

Programul începe să devină din ce în ce mai complicat pentru Oțelul, urmând o serie de cinci meciuri cu adversari dintre cei mai dificili în campionatul Ligii a II-a, la care se adaugă și două meciuri din grupele "Cupei României", cu adversari din primul eșalon, CS Mioveni și FCSB.

Meciurile de campionat complicate încep în acest weekend, sâmbătă, când Oțelul se deplasează la Unirea Dej (locul 5, cu trei puncte sub gălățeni şi cele mai multe goluri înscrise - 15). Pe teren propriu, Unirea Dej a produs una dintre surprizele acestui sezon, după ce a învins-o pe FK Miercurea Ciuc, una dintre marile favorite la promovare.

Partida Unirea Dej - Oțelul se joacă sâmbătă, de la ora 13:00, şi va fi transmisă în direct pe DigiSpot 1 și Prima Sport 1.

După lunga deplasare de la Dej, trupa condusă de Dorinel Munteanu are timp să se refacă, pentru că următorul meci, Oțelul - Concordia Chiajna, din etapa a X-a, a fost programat luni, 17 octombrie (ora 18:15). După aceea, vine o serie de trei meciuri în opt zile, pentru că joi, 20 octombrie, de la ora 15:00, Oțelul va primi vizita prim-divizionarei CS Mioveni, iar cinci zile mai târziu are meci de campionat, pe terenul celor de la Steaua CSA.

Seria meciurilor dificile din campionat continuă cu alte două partide cu adversari implicați în lupta pentru play-off, Gloria Buzău (acasă) și Unirea Slobozia (deplasare), după care perioada de foc se va încheia cu meciul-șampanie, acasă, cu FCSB (10 noiembrie).

Citit 2843 ori Ultima modificare Joi, 06 Octombrie 2022 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.