Din sportul gălățean. Fetele, meci la Ciuc

Din sportul gălățean. Fetele, meci la Ciuc
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. În cea de-a 7-a etapă a Ligii I de fotbal feminin, gălățencele de la FC Universitatea se deplasează la FK Miercurea Ciuc. Meciul are loc mâine, la orele prânzului.

ARBITRAJ. Gălățenii merg cu o brigadă completă la partida Cetate Râșnov – Sepsi II Sf. Gheorghe: Ionuț Constantinescu – Florian Vișan și Răzvan Bedreagă. Alte două partide vor fi conduse de arbitrii gălățeni: Adrian Sava și asistentul Florin Iftode, la Dunărea Călărași – Dunărea Albești, în timp ce Alexandru Perju va fi prezent la Alba Iulia, unde joacă echipa locală Unirea și Sănătatea Cluj. Un singur observator va fi prezent la Liga a III-a: Ovidiu Lupu la CSM Bacău – Dante Botoșani.

HANDBAL. Lotul național de handbal feminin (cu gălățeanca Alexandra Dindiligan în componență) continuă pregătirile în vederea participării la Campionatul European. Între altele, au fost programate și două jocuri de verificare, cu selecționatele Ungariei (astăzi) și Germaniei (2 noiembrie).

ATLETISM. Un concurs pentru copii a avut loc recent la Onești. Între concurenți s-au numărat și câțiva atleți – copii și juniori – de la CS Școlar Tecuci. Iată câteva locuri fruntașe ocupate de aceștia: Valentin Doru – două locuri 2, Florin Costache – două locuri 3 și Iulian Romanov – locul 4, la copii, respectiv, Daria Petroiu – locul 2 și Daria Bacalu – locul 3 la juniori.

Citit 690 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Octombrie 2022 08:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.