Gălățeni nominalizați la loturile naționale

Gălățeni nominalizați la loturile naționale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

KAIAC-CANOE. Comisia Tehnică a Federației Române de Kaiac-Canoe a făcut publice numele juniorilor I nominalizați pentru loturile naționale. Printre aceștia se află și cei de la CS Școlar Galați, antrenați de soții Adina și Adrian Maftei. Aceștia s-au remarcat cu prilejul Concursului Național de selecție: Dragoș Gabriel Zimblischi și Anamaria Loredana Chiroșcă (ambii la canoe), iar pentru lotul de juniori II au fost cooptați sportivii Andra Costeanu (canoe) și Matei Ursachi (kaiac).

FOTBAL. În Liga I de fotbal feminin, echipa gălăţeană FC Universitatea a jucat în deplasare, cu FK Vasas Odorheiu Secuiesc. Au învins gazdele cu 3-0 (1-0). După 9 etape, gălățencele se află pe ultimul loc în clasament (12), cu un singur punct. În acest an mai sunt de disputat două meciuri în campionat, plus un joc în "Cupa României".

HANDBAL. Echipa de handbal junioare I a CS Municipal Galați a dispus de colegele de la LPS Buzău cu scorul de 33-22 în Campionatul Național. Dintre elevele prof. Sanda Asandei, cele mai multe goluri au fost marcate de Frăsinel - 8 goluri și Chiriac - 7 goluri.

TENIS. Gălățeanul Mateo Andrei Bocăneală de la Atlas s-a impus la categoria Under 10 în "Cupa ROT Tecuci", unde a obținut trei victorii. La Under 14 fete, Iana Elena Costea (Atlas) a ajuns până în finală.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 661 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2022 13:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.