HOCHEI. CSM continuă sezonul rezultatelor contradictorii (FOTO)

HOCHEI. CSM continuă sezonul rezultatelor contradictorii (FOTO)
Foto: Tamirjan Photography
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa de hochei a Galațiului întâmpină probleme în a reuși să facă meciuri bune în mod constant. Până acum, în cele 12 partide disputate, a fost un fel de alba-neagra în privința rezultatelor. Când au fost bune și peste așteptări, când aproape de catastrofă.

Vremurile în care Galațiul domina hocheiul românesc nu sunt chiar atât de îndepărtate, dar par aproape imposibil de atins în viitorul apropiat. Echipa Clubului Sportiv Municipal - reprezentanta Galaţiului în Campionatul Național de seniori - a înregistrat multe rezultate contradictorii în startul de campionat. Ultimul exemplu îl constituie dubla de duminică și luni de la Miercurea Ciuc, cu Sport Club - principala favorită la câștigarea titlului naţional. În prima seară, băieții pregătiți de slovacul Vladimir Klinga s-au făcut de râs, scor 2-10! Și-au spălat din păcate luni seară, când au smuls un punct: 7-8 (după 7-7 în timpul regulamentar).

În primul meci, la acel 2-10 (cel mai sever rezultat înregistrat de la trecerea la denumirea de CSM Galați a hocheiului gălățean), trupa gălățeană a fost luată tare de campionii de la Miercurea Ciuc și a reușit să riposteze abia la 6-0, când Kiricenko a punctat prima dată. Sabanov a fost al doilea marcator, pentru 7-2, dar finalul i-a prins total descumpăniți pe gălățeni, care au mai fost penalizați cu încă trei reușite de către harghiteni: 10-2 (3-0, 5-2, 2-0).

În cel de-al doilea joc, gălățenii au surprins pe final de meci, când au reușit să revină miraculos de la 4-7 și au trimis meciul în prelungiri. Ciucanii au punctat decisiv în timpul suplimentar, după 52 de secunde. Marcatorii CSM: Sabanov (3), Cernyuk, Constantin, Neznamov, Baskov.

Lotul echipei pregătite de slovacul Vladimir Klinga, asistat de Cornel Chiriță: Onodi Otto, Szopos Magor (portari), Konstantin Cernyuk, Evgeni Yemilianneko, Hildebrand Szablocs, Artem Sursov, David Szabo, Raduly Norbert (fundași), Vitali Kiricenko, Aleksander Neznamov, Mircea Constantin, Aleksei Baskov, Patrick Machala, Sillo Huba, Mihail Sabanov, Roland Bendek, Yuri Nazarov, Evgheni Limansky, Remus Gheorghe, Alfred Antal, Andrei Buleandră - atacanți.

Foto: Tamirjan Photography

Inconstanță și în alte partide

Alternanța de un meci bun și unul mai puțin reușit s-a înregistrat în acest sezon în cel puțin alte două situații. Mai întâi, acasă cu Fenestela, când, după un succes ce a părut mai clar decât scorul de pe tabelă, a venit un eșec cu multe goluri încasate. Apoi deplasarea de la Steaua, unde, de asemenea, au fost împărțite punctele între cele două echipe.

În clasamentul la zi, gălățenii sunt pe locul al doilea, cu 23 de puncte din 12 meciuri disputate, cu șapte lungimi sub liderul ACSH Gheorgheni (din tot atâtea meciuri).

Citit 733 ori Ultima modificare Marți, 22 Noiembrie 2022 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.