Arte marțiale. Gălățenii au dominat întrecerile competiției de la Brăila

Arte marțiale. Gălățenii au dominat întrecerile competiției de la Brăila
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Sub egida Federației Române de Budokai, la Brăila s-au desfășurat întrecerile competiției ”IBK Romanian Cup”. O competiție importantă pentru practicanții artelor marțiale, cu participarea a peste 200 de luptători, reprezentând 14 cluburi. Au participat sportivi cu vârste cuprinse între cinci ani și seniori, care s-au întrecut la patru stiluri: Knock Down, Ne Waza, K1 Budokai și Full Budokai.

Galațiul a fost reprezentat de CS Mixed Martial Arts, care a demonstrat prin sportivii săi măiestrie și putere de luptă, tenacitate și dorință de a învinge. Cei 14 reprezentanți ai clubului gălăţean - președinte și antrenor (shihan) Anatoly Danilov - 6 Dan - au dominat majoritatea disputelor, reuşind nu mai puțin de 19 clasări pe locurile 1 și 2, răsplătite de către organizatori prin cupe și medalii. Dintre cei 14 concurenți, unul singur nu s-a putut bucura de laurii victoriei, ceilalți ducând clubul gălățean pe locul al doilea în clasamentul general. Iată numele laureaților, care au scris o nouă pagină în istoria acestui club: Leonard Șerban - două locuri 1, Gabriel Bălan, Eric Luca, Dorian Cocoș, Biliktan Timocin, Darius Mihalache - toți câte un loc 1 și un loc 2, Ștefan Vitali Manole, Ștefan Tudosă, Darius Tațu, Nicolae Mocanu, Corin Bașnou și Robert Andrei Rența - un loc 1, Bogdan Bușilă - un loc 2.

De-a lungul existenței sale de 15 ani, Mixed Martial Arts a făcut o foarte bună popularizare a artelor marțiale, sportivii săi cucerind sute de titluri de campioni și medalii în competițiile naționale, dar şi la Campionatele Mondiale și Europene.

Citit 1050 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2022 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.