Fotbal feminin. Încă o înfrângere în contul gălățencelor

Fotbal feminin. Încă o înfrângere în contul gălățencelor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Campionatul primei ligi de fotbal feminin a programat, în weekend, meciurile penultimei etape a turului. Aflată în turneul play-out, echipa gălățeană FC Universitatea a primit replica formației Piroș Security Arad. Un meci între două echipe din subsolul clasamentului, încheiat cu succesul oaspetelor, cu scorul de 2-1 (1-1). Prima victorie a arădencelor din acest sezon, care acumulează 5 puncte și se clasează pe locul al 10-lea. La rândul lor, elevele antrenorului Gabriel Călinescu rămân cu un singur punct, zestre care le poziționează pe ultimul loc - 12. Golul gălățencelor a fost marcat de Diana Drosu, care a deschis scorul.

Echipa de start: Georgiana Bobocea - Mihaela Rusen, Isabela Bengescu, Alina Cimpoieș, Lavinia Bot, Ioana Sfetcu - Alexia Dică (Roxana Pazargic), Diana Drosu, Georgiana Munteanu, Adelina Crăciun - Daniela Dumitru.

Meciurile primei părți a Ligii I se vor încheia în următorul weekend, când echipa noastră se va deplasa la Tg. Mureș, pentru partida cu localnicele  de la Ladies. Acesta, însă, nu va fi ultimul joc din 2022, pentru că pe 8 decembrie ”universitarele” au programat un meci de ”Cupa României”, în compania echipei Măgura Bacău.

Citit 495 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2022 19:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.