Se reiau meciurile din „Liga Florilor”

Se reiau meciurile din „Liga Florilor”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. După o îndelungată pauză (pentru Campionatul European), Campionatul feminin de handbal, "Liga Florilor", se reia astăzi. Echipa gălățeană CS Municipal (antrenor Valeriu Costea) s-a deplasat în Capitală, pentru meciul cu multipla campioană CSM București (ora 17,00).

Altfel, junioarele III ale CSM Galați (antrenor Viorel Alexandru) s-au deplasat la Prosport Focșani, unde au câștigat partida cu scorul de 30-19. Cele mai multe goluri le-au marcat jucătoarele Bucner 13, Mușat 6 și Ghimpu 5.

ȘAH. La Slobozia a avut loc un concurs pentru practicanții sportului minții. Locul întâi a fost ocupat de gălățeanul Cristian Clement Dăianu (actualmente legitimat la CS Otopeni), care a acumulat 6 puncte, ca și Lucian Gâlea (ACS Smart Galați). În meciul direct Dăianu - Gâlea a fost remiză.

ATLETISM. La Focșani, a avut loc un concurs interjudețean de atletism, "Memorialul Ovidiu Gavrilă", ajuns la a 14-a ediție. Între zecile de cunoscuți s-au aflat și atleții de la CS Școlar Tecuci. Iată-i pe cei care s-au poziționat pe locuri fruntașe în clasamentele finale (copii și juniori). La aruncarea greutății - Alexandra Druță, Paolo Ifrim, Bianca Pricope, Maria Leca, Rareș și Eduard Chiș; la lungime - Lorena Dumbravă, Sara Lupoae, Delia Bălan, Georgiana Coman, Denis Matei și Valentin Doru.

FOTBAL. Meciul de fotbal juniori Under 19, pentru "Cupa României", FC Buzău - CSM Galați are loc astăzi, la Buzău, ora 12,00.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 640 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2022 09:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.