VOLEI. CSM Arcada, splendidă victorie în Finlanda

VOLEI. CSM Arcada, splendidă victorie în Finlanda
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Iată că și în acest sezon, campionii României de la CSM Arcada au ajuns într-o fază avansată a competiției continentale - CEV Cup. După ce a părăsit Liga Campionilor, echipa noastră a avut un parcurs perfect în cea de-a doua competiție continentală a voleiului masculin, ajungând în optimile de finală. Miercuri seară, Arcada a obținut încă un succes, clar și de această dată, care îi conferă dreptul de a se considera favorită pentru a se califica, după manșa retur, în sferturile Cupei Confederației Europene de Volei.

Manșa tur s-a disputat în orașul Kuopio, cu echipa Savo, și s-a încheiat cu un splendid succes al gălăţenilor: 3-1 (25-27, 25-21, 25-15, 25-20). Sub comanda arbitrilor Maciej Maciejewski (Polonia) și Tomas Buchar (Cehia), jocul a curs în favoarea noastră, cu excepția primului set, care a fost echilibrat şi în care CSM Arcada a avut două mingi de set: 24-23 și 25-24, rămase nefructificate. În rest, din al doilea set până la final, jocul a fost dominat de elevii lui Sergiu Stancu. Aceștia au dovedit că au pregătit foarte bine meciul şi au făcut un pas important către etapa sferturilor de finală.

Arcada a început cu ”sextetul”: Madsen, Magdaș, Maleschka, Bala, Butnaru, Bartunek - Kantor (libero). Au mai jucat: Rață, Mihălescu, Smits, Lescov și Talpă. Uzbekul Sobirov a avut din nou probleme cu viza, de data aceasta pentru Finlanda.

Pentru CSM Arcada urmează o nouă perioadă încărcată, cu meciul retur (14 decembrie), dar și partide din finalul turului de campionat.

Citit 623 ori Ultima modificare Joi, 01 Decembrie 2022 14:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.