Din sportul gălățean. Ultima etapă din acest an

Din sportul gălățean. Ultima etapă din acest an
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. Ieri și sâmbătă s-au disputat meciurile ultimei etape din turneul play-out al Ligii I feminine. Echipa gălățeană FC Universitatea a avut o nouă deplasare dificilă, tocmai la Tg. Mureș, unde a întâlnit echipa locală Ladies. Partida, care a avut și momente de echilibru, s-a încheiat cu succesul târg-mureșencelor la scorul de 5-1, golul oaspetelor fiind înscris de Daniela Dumitru, din penalti. Până la sfârșitul actualului sezon, FC Universitatea mai are un meci de disputat, cu Măgura Bacău, în ”Cupa României”.

ATLETISM. În orașul portughez San Antonio au avut loc întrecerile  Campionatului Mondial pentru persoane cu dizabilități. Delegația țării noastre, din care a făcut parte și gălățeanul Marian Mircea Petria, a fost compusă din cinci persoane, care a avut clasări onorabile – locurile 2-4. Atletul gălățean, cu rezultate remarcabile de-a lungul timpului, a avut trei clasări pe locul patru, în toate cele trei probe la care a luat startul: 200 și 400 de metri și săritura în lungime. Concursul s-a desfășurat pe parcursul a trei zile și a fost ultimul din acest an.

ARBITRAJ. Între cei care au oficiat în weekend s-au aflat și următorii: Florin Iftode, asistent la Gloria Albești – Recolta Gh. Doja, plus trei observatori: Simona Rența la CSM Bacău – Foresta Suceava, Daniel Burloiu la Farul II – FC II Voluntari și Mihai Păiș la CSM Rm. Sărat – Dinamo Bacău.

 grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 617 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2022 10:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.