Din sportul gălățean. Victorie sub Pietricica

Din sportul gălățean. Victorie sub Pietricica
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

HANDBAL. Gălățencele din echipa secundă a CS Municipal Galați au încheiat turul campionatului de handbal cu un succes important. Au jucat la Piatra Neamț, cu echipa HC Femina pe care, după o dispută dârză, au învins-o cu scorul de 32-28 (19-16). A fost ultimul meci din acest an, pe care fetele l-au abordat cu încrederea unui nou succes. În clasamentul la zi, CSM II Galați ocupă locul 7, într-o serie cu 10 echipe. Echipa aliniată și marcatoarele celor 32 de goluri de sâmbătă: Micu, Ivanov - Lazăr 11 goluri, Frăsinel 4, Prescură 8, Tănasă 6, Asandei 1, Baștină 2, Trincă, Dobre, Pricochel, Pelin și Bălănică.

Duminică, la Galați, băieții de la CS Universitatea au întâlnit echipa a doua a CSM Suceava, meciul încheindu-se cu scorul de 48-32 în favoarea gazdelor. Vom reveni cu amănunte.

FOTBAL. "Liga Elitelor" a programat ultimul meci din actualul sezon. Echipa Școlii de Fotbal Oțelul a întâlnit LPS Vaslui și a învins-o fără drept de apel: 4-0. A fost meciul etapei a 7-a a play-offului, ultimele trei runde urmând a avea loc anul viitor. Clasamentul o are în frunte pe echipa "oțelară", condusă de Bogdan Balaban, cu 18 puncte, urmată de LPS Vaslui 15 p, Stars  Brăila 13 p, ACS Junior Galai 9 p, Dacia Unirea Brăila 5 p, Prosport Focșani 1 punct. Prima echipă din cele 16 serii se califică mai departe.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1181 ori Ultima modificare Duminică, 11 Decembrie 2022 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.